O σκηνοθέτης για το sequel του Sicario

0
1441
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

Το Hollywood με το ποθυ δει κάποια ταινία να κάνει επιτυχία είναι πλέον ολοφάνερο ότι θέλουν να το εκμεταλλευτούν και πλέον αυτό γίνεται ακόμα και σε ταινίες που δεν θεωρούνται εμπορικές, όπως είναι το Sicario.

Έτσι λοιπόν, η Lionsgate αποφάσισε να κάνει το sequel του Sicarioπου αποτέλεσε μια πολύ δυνατή ταινία και συζητήθηκε, η οποία φυσικά θα έχει διαφορές με την πρώτη όχι μόνο στο σεναριακό κομμάτι αλλά και στους συντελεστές.

Όπως αναφέρει το THR, η ταινία θα έχει τον τίτλο «Soldado» (δηλαδή στρατιώτης) και ανακοινώθηκε ως νέος σκηνοθέτης ο Ιταλός Stefano Sollima που θα αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο να αντικαταστήσει τον Denis Villeneuve, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν θα επιστρέψει.

Επίσης μπορεί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να επιστρέφουν οι Benicio Del Toro και Josh Brolin, ωστόσο δεν συμβαίνει και το ίδιο με την Emily Blunt. Το σενάριο θα είναι του Taylor Sheridan και παραγωγοί οι Basil Iwanyk, Molly Smith, Thad Luckinbill, Trent Luckinbillκαι Edward McDonnell. Στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες πληροφορίες για υπόθεση και cast για το sequel του Sicario.

– Ακόμα μπορείτε να δείτε:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.