Ο Martin Scorsese φαίνεται ότι είναι πολυάσχολος αυτό το διάστημα και δεν λέει με τίποτα να “χαλαρώσει”, θέλοντας να αξιοποιήσει όσες περισσότερες ιδέες μπορεί. Αυτή τη φορά λοιπόν δημιούργησε μια τηλεοπτική σειρά.
Το «Vinyl» σίγουρα όπως φαίνεται και στο trailer έχει κάτι από… Scorsese και τις εμβληματικές του ταινίες και η συνεργασία του με τον Mick Jagger μας μεταφέρει στα θρυλικά 70s, punk, η disco και το hip-hop και το μότο «Sex, drugs n rock ‘n’ roll».
Η τηλεοπτική σειρά του Martin Scorsese εστιάζει στην ιστορία του Richie Finestra (Bobby Canavale), ενός χαρισματικού μουσικού παραγωγού σε μια μεγάλη δισκογραφική εταιρία στη Νέα Υόρκη του 1977, όταν η punk και η disco συνυπήρχαν και το hip hop άρχιζε να κάνει την εμφάνισή του. Μέσα σ’αυτόν το χείμαρρο μουσικής και ακραίου life style, ο Richie ζει μια ξέφρενη ζωή γεμάτη εύκολο χρήμα, γρήγορο σεξ και άφθονα ναρκωτικά, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει τον τον ήχο του μέλλοντος και να τον εξασφαλίσει για την εταιρεία του.
Στο Vinyl, η σκηνοθεσία όπως αναφέραμε είναι του Martin Scorsese, το σενάριο του μόνιμου συνεργάτη του Terrence Winter, ενώ πρωταγωνιστούν οι Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, J. Byrne και άλλοι. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2015.
Περισσότερα για τον Martin Scorsese και όχι μόνο:
Δείτε εδώ το trailer για την τηλεοπτική σειρά του Martin Scorsese
https://www.youtube.com/watch?v=n2irZnQMovI
Share