Ο Bryan Cranston μετά την τεράστια επιτυχία του στο Breaking Bad σίγουρα έχει πάρει τα πάνω του και τον βλέπουμε σε πολλούς ενδιαφέροντες ρόλους και σίγουρα το trailer για την νέα του ταινία μας προδιαθέτει για μεγάλα πράγματα.
O Bryan Cranston υποδύεται τον πρώην Πρόεδρο Lyndon B. Johnson σε ένα θεατρικό το οποίο θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη σαν τηλεταινία για λογαριασμό του ΗΒΟ, με την θεατρική παράσταση εκτός από εξαιρετικά σχόλια, να έχει δώσει στον Bryan Cranston το Βραβείο Tony, που είναι από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στον χώρο
H εκδοχή του HBO θα ασχοληθεί με τα γεγονότα του πρώτου έτους του Lyndon B. Johnson στην προεδρία και θα εστιάσει περισσότερο στον απόηχο της δολοφονίας του John F. Kennedy, στον (τότε πιθανό) Πόλεμο του Βιετνάμ και φυσικά στην διαρκώς αυξανόμενη δράση του Κινήματος των Πολιτικών Δικαιωμάτων.
Στην σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο έμπειρος Jay Roach και εκτός από τον Bryan Cranston συμμετέχουν οι Anthony Mackie (Martin Luther King), Melissa Leo (Lady Bird Johnson), Bradley Whitford (Hubert Humphrey), Stephen Root (J. Edgar Hoover), Marque Richardson (Bob Moses), Aisha Hinds (Fanny Lou Hamer), Todd Weeks (Walter Jenkins), Mo McRae (Stokely Carmichael), Spencer Garrett (Walter Reuther) και Frank Langella (Sen. Richard Russell).
– Πιο πολλά άρθρα για τον Bryan Cranston και άλλες αγνώριστες εμφανίσεις:
Δείτε το trailer του Bryan Cranston για το “All The Way”.
Share