Mετά και τις αποκαλύψεις του ηθοποιού Antony Rapp και τις δηλώσεις του Kevin Spacey, ενώ παράλληλα υπήρξε η αποχώρηση του ηθοποιού από την σειρά House Of Cards και πλέον έχουμε ακόμα περισσότερα.
Η ταινία All The Money In The World, τον αντικατέστησε στον ρόλο του με τον Christopher Plummer, λίγο καιρό πριν βγει στις αίθουσες και πλέον υπάρχει το σχετικό trailer, το οποίο και θα δείτε πιο κάτω.
Όλα αυτά τα διαδικαστικά θα ξεπεράσουν τα 10 εκ. δολάρια, τα επιπλέον γυρίσματα αναμένονται να διαρκέσουν 8-10 ημέρες, στα οποία θα πρέπει να συμμετάσχουν και οι πρωταγωνιστές Mark Wahlberg και Michelle Williams, με την ταινία να βγαίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2017.
H υπόθεση είναι η εξής: Ρώμη, 1973. Μασκοφορεμένοι άντρες απαγάγουν ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Πολ. Ο παππούς του, ο Τζ. Πολ Γκέτι, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ένας δισεκατομμυριούχος που ενεργοποιείται στον τομέα του πετρελαίου, αλλά είναι και διαβόητος τσιγγούνης. Η απαγωγή του αγαπημένου του εγγονού δεν στέκεται αρκετή για να τον κάνει να αποχωριστεί μέρος της περιουσίας του. Από την άλλη, η μητέρα του Πολ, η αφοσιωμένη και ισχυρής θέλησης Γκέιλ, βάζει τον γιο της ψηλότερα από τα χρήματα. Και η ζωή του βρίσκεται ολοένα και περισσότερο σε κίνδυνο, αφού ο χρόνος τελειώνει και οι απαγωγείς δείχνουν ολοένα και σκληρότεροι, με την Γκέιλ να πασχίζει να πείσει τον Γκέτι. Τότε ο Γκέτι στέλνει το αινιγματικό του σωματοφύλακα Φλέτσερ Τσέις να διαφυλάξει τα συμφέροντα του, με αυτόν και την Γκέιλ να γίνονται ένα αταίριαστο δίδυμο σε αυτή την κούρσα ενάντια στον χρόνο.
H ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Ridley Scott και πρωταγωνιστούν οι Michelle Williams, Mark Wahlberg, Romain Duris, Charlie Plummer, Timothy Hutton ενώ βασίζεται στα αληθινά γεγονότα της απαγωγής του John Paul Getty III.
Δείτε και το σχετικό trailer
– Περισσότερα θέματα σχετικά μπορείτε να δείτε:
- To πρώτο εντυπωσιακό trailer για την ταινία Avengers: Infinity War
- Ένα ακόμα remake-ιεροσυλία για σπουδαία ταινία
- H ταινία που σάρωσε όλα τα ρεκόρ στο site Rotten Tomatoes
- Μια από τις καλύτερες ξενόγλωσσες ταινίες των τελευταίων χρόνων έχει Αμερικάνικο remake
- O Colin Firth σε μια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία
- Η ταινία που δεν θα δούμε στις αίθουσες για ανεξήγητο λόγο
- H πολύ καλή ταινία που δεν περιμέναμε να έχει και sequel
- H βίαιη σκηνή του Robert DeNiro από την νέα ταινία του Martin Scorsese
- Αντιδράσεις για τον Johnny Depp στο sequel από το prequel του Harry Potter
- H ταινία που έχει τα κότσια να μιλήσει για τον βιασμό
- H νέα ταινία τρόμου που θα συζητηθεί
- H «γκάφα» που κάνει την ταινία Get Out… κωμωδία
Share