Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήΕιδήσειςΤο πανάκριβο φιάσκο με το prequel του Game Of Thrones που κόπηκε

Το πανάκριβο φιάσκο με το prequel του Game Of Thrones που κόπηκε

- Advertisement -
- Advertisement -
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 5]

[line]

[dropcap]Π[/dropcap]ριν από πολύ καιρό ενώ περιμέναμε το prequel του Game Of Thrones που είχε πολλά δυνατά ονόματα, αλλά τελικά το Bloodmoon αποφασίστηκε να κοπεί, όπως έγινε γνωστό από το HBO. Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα είχε επενδύσει πάνω από 30 εκ. δολάρια στον πιλότο της σειράς, ωστόσο ο πρώην υπεύθυνος της WarnerMedia όταν είδε το συγκεκριμένο επεισόδιο απογοητεύτηκε και πίστευε πως δεν θα λειτουργήσει μιας και δεν ήταν στο πνεύμα της original σειράς. Tότε δόθηκε λοιπόν η εντολή να κοπεί και δεν προχώρησε τίποτα από αυτό το prequel.

 

Πρωταγωνιστές ήταν οι Naomi Watts, George Whitehouse, Naomie Ackie (Yardie, Lady MacBeth), Denise Gough (People, Places and Things), Jamie Campbell Bower (The Mortal Instruments: City of Bones, The Twilight Saga), Shelia Atim (Girl From the North Country), Ivanno Jeremiah (Doctor Who, Humans), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (How to Talk to Girls at Parties), Tony Regbo (Reign, The Last Kingdom), Marquis Rodriguez (When They See Us), John Simm (Strangers), Richard McCabe (Philip K. Dick’s Electric Dreams), John Heffernan (Dracula), Dixie Egerickx (The Secret Garden).

Το prequel είχε την εξής σύνοψη: «Η σειρά καταγράφει την κάθοδο του κόσμου από τη Χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική προέλευση των white walkers, κι από τα μυστήρια της Ανατολής ως τους θρυλικούς Σταρκ… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε».

[author title=”Cineramen” author_id=””]

[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]

[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]

[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]

[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]

- Advertisement -
Νίκος Δρίβας
Νίκος Δρίβαςhttps://www.cineramen.gr
Δημιουργός και συντάκτης του Cineramen αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisment -

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

- Advertisment -