Το Netflix θα περιοριστεί σε λιγότερες και πιο εντυπωσιακές ταινίες

0
350
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

Το Netflix έχει πολλά φιλμ που ετοιμάζονται για το 2023, ενώ ανακοίνωσε και επίσημα πολλές νέες ταινίες με μεγάλα ονόματα να καταφτάνουν και δυνατούς τίτλους, όμως η στρατηγική του θα αλλάξει.

 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το τμήμα των Πρωτότυπων Ταινιών του Netflix θα αλλάξει άρδην την τακτική του και θα προσανατολιστεί στο να μην υπάρχουν ένα σωρό πιο “φθηνές” ταινίες κάθε βδομάδα στην πλατφόρμα, αλλά θα… απλώσουν σε μεγαλύτερου budget, πιο ποιοτικές αλλά και εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με τον Scott Stuber, που είναι ο επικεφαλής του κινηματογραφικού τμήματος του Netflix, οι ταινίες δεν θα βγαίνουν με το… τσουβάλι αλλά θα γίνει μια πιο προσεκτική επιλογή του υλικού και το Netflix θα επικεντρωθεί σε λιγότερους αλλά πιο εντυπωσιακούς τίτλους που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των θεατών.

Συν τοις άλλοις το τμήμα θα έχει και “απώλειες”, μιας και οι Lisa Nishimura και ο Ian Bricke, δύο από τα μακροβιότερα στελέχη του κινηματογραφικού ομίλου του Netflix, θα αποχωρήσουν από την εταιρεία το ερχόμενο διάστημα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.