Τα καλύτερα έρχονται για το reboot του Red Sonja

0
458
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 3]

To reboot του Red Sonja αρχικά πέρασε από περιπέτειες, καθώς υπήρξε η αποπομπή του Bryan Singer από την σκηνοθεσία μετά την κατηγορία ενός 17χρονου και άλλες 4 υποθέσεις βιασμού που βγήκαν τελευταία.

 

Mπορεί ο Jill Soloway να ανέλαβε να την σκηνοθετήσει και πρωταγωνίστρια να είχε ανακοινωθεί η ηθοποιός Hannah John-Kamen ωστόσο αμφότεροι αποχώρησαν από το ταλαιπωρημένο project και βρέθηκαν οι αντικαταστάτες. Η Millennium Media ανακοίνωσε πως ο M.J. Bassett (Solomon Kane) θα είναι στην σκηνοθεσία και πρωταγωνίστρια η Matilda Lutz (Revenge).

Μαζί της θα παίξουν οι Wallis Day (Sex/Life) ως Annisia, Robert Sheehan (The Umbrella Academy) ως Draygan, Michael Bisping (xXx: Return of Xander Cage) ως Hawk, Martyn Ford (F9: The Fast Saga)/General Karlak, Eliza Matengu (Thor: Love and Thunder)/Amarak, Manal El Feitury (Code Red)/Ayala και Katrina Durden (Doctor Strange) στον ρόλο της Saevus.

Πρόκειται για το spinoff του «Conan the Barbarian», που είχε μεταφερθεί στον κινηματογράφο το 1985, με την Brigitte Nelson στον πρώτο της ρόλο και τον Arnold Schwarzenegger και στο οποίο η κεντρική ηρωίδα έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της. Το πρώτο trailer θα προβληθεί στο San Diego Comic Con, την Παρασκευή 21 Ιουλίου το βράδυ.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.