Σάρωσε στο Netflix η σειρά Manifest που… σώθηκε για μια τελευταία σεζόν

0
3767
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 3 Average: 4]

Μια από τις σειρές που συζητιούνται το τελευταίο διάστημα είναι το Manifest από το… πουθενά ουσιαστικά, μιας και από το καλοκαίρι έχει ανανεώθεί για τέταρτη σεζόν από το Netflix. Αυτό το διάστημα είναι πρώτο στην πλατφόρμα και έγινε γνωστό πως στην τελευταία σεζόν θα επιστρέψουν οι Josh Dallas (Ben Stone), J.R. Ramirez (Jared Vasquez), Melissa Roxburgh (Michaela Stone), Parveen Kaur (Saanvi Bahl), Luna Blaise (Olive Stone), Holly Taylor (Angelina Meyer).

 

Έχει την εξής υπόθεση: Ένα αεροπλάνο εξαφανίζεται από τα ραντάρ και ενώ για πολύ καιρό κανένας δεν μπορούσε να το εντοπίσει, ξαφνικά εμφανίζεται στη θάλασσα. Για τους επιβάτες δεν έχει περάσει καθόλου χρόνος όμως για τους ανθρώπους που άφησαν πίσω έχουν περάσει πολλά χρόνια. Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές των ανθρώπων, το μεγαλύτερο μυστήριο αλλά και το πεπρωμένο τους.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.