Οι πρώτες “αποκαλυπτικές” εικόνες από την έβδομη σεζόν του Walking Dead

0
1079
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 5 Average: 3]

Το Walking Dead συζητήθηκε έντονα με το φινάλε που είχε, έχει καταφέρει να αφήσει ερωτηματικά, υπάρχει ο ηθοποιός που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τι γίνεται, ένα αρνητικό ρεκόρ έγινε για την σειρά στο IMDB και πλέον έχουμε τις πρώτες αποκαλυπτικές εικόνες από την έβδομη σεζόν.

Πλέον έχουμε δειλά-δειλά τις πρώτες εικόνες από την έβδομη σεζόν του Walking Dead, οι οποίες όλο και κάτι δείχνουν κυρίως για τους χαρακτήρες που έχουν απομείνει, ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα ανοιχτά και δεν θα μάθουμε και πολλά.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν τους Rick, Daryl, Dwight, Spencer (και μερικούς Saviors), οπότε απομενουν οι Michonne, Abraham, Sasha, Glenn, Maggie, Carl, Eugene, Rosita and Aaron, ως επίδοξα θύματα του Negan και ευελπιστούμε, κάτι ακόμα να βγει στους επόμενους μήνες, αν και είναι δύσκολο.

– Περισσότερα για το Walking Dead:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.