[line]
[dropcap]Η[/dropcap] ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», για την οποία είχαμε γράψει την σχετική άποψη μας, από την Κυριακή 18 Απριλίου έρχεται στο Ertflix, σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης.
Η ταινία ασχολείται με την ιστορία της όμορφης Ολγας, σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, και στον ατυχή της γάμο με τον επιχειρηματία Ηρακλή. Η Ολγα θα αναζητήσει διέξοδο στον έρωτά της με τον Μάνο, πρώην λαϊκό τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου. Οταν όμως εγκαταλείψει οριστικά τον Ηρακλή, θα πάρει μαζί της, εκτός από την τιμή του συζύγου της, και ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Ηρακλής, με την παρότρυνση της μάνας του Φωτεινής, θα απαντήσει σε αυτό το διπλό πλήγμα αναζητώντας διπλή εκδίκηση. Κάπου εκεί τα πράγματα αρχίζουν να εκτροχιάζονται, παίρνοντας έτσι μια απροσδόκητη όσο και αλλόκοτη τροπή.
Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σοφία Κούνια, Βασιλική Καλλιμάνη, Αντώνης Κοτζιάς, Πέτρος Ζερβός, Αρετή Πουρνάρα, Βασίλης Σακελλαριάδης, Αλέκος Πάγκαλος, Δημήτρης Μαυρίδης, Φωκίων Μπόγρης, Ζαχαρούλα Οικονόμου, Δημήτρης Καπετανάκος.
[author title=”Cineramen” author_id=””]
[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]
[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]
[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]
[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]
[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]
[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]