H ταινία Wonder Woman 1984, δεν έχει λάβει και την πιο θετική ανταπόκριση, ωστόσο όπως αναφέρεται, μπορεί να έβαλαν HBO Max για να την δουν, αλλά αποφάσισαν οι μισοί να φύγουν μέσα σε 6 μήνες.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το HBO Max έχασε το 50% από εκείνους που μπήκαν στην πλατφόρμα για να δούν το Wonder Woman 1984, καθώς 6 μήνες μετά εγκατέλειψαν την πλατφόρμα και λέγεται πως ήταν 41 εκ. νέοι συνδρομητές. Μάλιστα σύμφωνα με το The Wrap, το 31% εγκατέλειψε μέσα στον μήνα, ενώ το ίδιο 50% έγινε στο Disney+ με το Hamilton και στο Apple TV+ με το Greyhound.
Στο sequel του Wonder Woman σκηνοθέτιδα ήταν και πάλι η Patty Jenkins, πρωταγωνίστρια φυσικά η Gal Gadot, ενώ villain θα είναι η Kristen Wiig στον ρόλο της villain Δρ. Μπάρμπαρα Αν Μινέρβα, ενώ παίζουν επίσης οι Chris Pine, Ravi Patel, Gabriella Wilde, Natasha Rothwell, κ.α. Παράλληλα ο Pedro Pascal θα παίξει τον supervillain Maxwell Lord, ενώ ο Hans Zimmer θα επιστρέψει για να συνθέσει τη μουσική.
Η ταινία Wonder Woman 1984 η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, έρχεται σε σύγκρουση με τη Σοβιετική Ένωση κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στη δεκαετία του ’80 και αντιμετωπίζει έναν τρομερό εχθρό με το όνομα Cheetah.
Share