Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήΘέματαΟι ερωτικές σκηνές από την σειρά Maestro

Οι ερωτικές σκηνές από την σειρά Maestro

Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

 

H σειρά Maestro, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας ανήκει στο Netflix, το οποίο πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για τη τηλεοπτική προσπάθεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πρόκειται για την πρώτη ελληνική στην πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πάει πολύ καλά στο εξωτερικό.

H δεύτερη σεζόν έρχεται και θα προβληθεί στις 16 Μαΐου στο Mega (συγκεκριμένα στις 22:40), ενώ ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το Netflix και μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε θα προβληθεί κατευθείαν ολόκληρη στην πλατφόρμα.

Στο πρώτο επεισόδιο για την δεύτερη σεζόν με τίτλο Mother (Μητέρα), έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις. Η σύνοψη αναφέρει: Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.”

Παρακάτω θα δείτε τις ερωτικές σκηνές από την σειρά Maestro

Μαζί με την επιστροφή των παλιών, έρχονται και κάποια νέα πρόσωπα. Ο Νίκος Ψαρράς θα υποδυθεί το δικηγόρο της Αλεξάνδρας, καθώς η σύζυγος του Ορέστη έχει δύο ανοιχτά μέτωπα που απαιτούν νομική εκπροσώπηση: το ένα αφορά την εταιρία της και το άλλο τη δολοφονία του Χαράλαμπου. Στην εξιχνίαση της εγκληματικής ενέργειας ενεργό συμμετοχή έχει ο αστυνομικός διευθυντής των Παξών, Δημοσθένης, που θα υποδυθεί ο Κώστας Μπερικόπουλος. Στη σειρά μπαίνει και η Λένα Παπαληγούρα, που θα έχει τον ρόλο της αδελφής του γιατρού του νησιού, Μιχάλη, που σπεύδει να του συμπαρασταθεί, καθώς βρίσκεται σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

Σε συνέντευξη που έδωσε πιο παλιά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Φάνης Μουρατίδης, μίλησε μεταξύ άλλων για μεγάλη ανατροπή, που θα δούμε στην σειρά Maestro. Για τη δημοφιλή σειρά του MEGA, τόνισε: «Η αίσθησή μου είναι ότι με το ‘Maestro’ ο κόσμος κάτι σαν να κατάλαβε περισσότερο για μένα, ξανακοίταξε τις ταμπέλες και τις ταυτότητες στα πράγματα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην αναλογία άνθρωπος – καλλιτέχνης έχει πάει την εξίσωση σε ανώτερο επίπεδο, έχει αισθητική και παιδεία».

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Συγχαρητήρια στους γονείς του Χριστόφορου, γιατί έκαναν αυτό το παιδί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σταθεί στους συνεργάτες του. Αν ο Χριστόφορος υψώσει τη φωνή σε κάποιο γύρισμα, θα έχει σίγουρα δίκιο κι όμως θα ζητήσει ‘συγγνώμη’ που την εννοεί και όχι για δημοσιές σχέσεις».

Για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος αναμένεται με μεγάλη αγωνία καθώς θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις και αποκαλύψεις, λέει: «Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει μία ‘ανατροπάρα’ που θα τα αλλάξει όλα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. Δε θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο, θα μείνω εχέμυθος. Το μονό που μπορώ να αποκαλύψω για τον ηρώα που υποδύομαι, τον δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του ‘Maestro’ να αποτελείται από δύο μέρη».

Πριν από μερικούς μήνες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε: “Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια μια άλλη σκηνή εδώ. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα για να προλάβουμε γιατί πρέπει μέχρι τις 10 του μηνός να φύγουμε από το νησί γιατί δεν έχει να μείνουμε. Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Θα μπουν και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα επεισόδια θα μπει ένα νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που θα εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε”.

Συνεχίζοντας είπε: «Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού».

Πριν καιρό, αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως μετά το Maestro, δε θα ξανακάνει τηλεόραση. Ανέφερε: «Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω covid γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα. Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ».

Τέλος δήλωσε: «Όταν τελειώσει τo Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση. Δε γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και κοστοβόρο και ψυχοφθόρο».

Η σειρά «Maestro» του Mega αρχικά είχε τον τίτλο “Ο Δάσκαλος” και ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στον λόγο που το τιτλος άλλαξε: «Αυτός ο άνθρωπος εξ αρχής δεν ήταν δάσκαλος. Ένας μουσικός είναι ο οποίος πηγαίνει σε ένα νησί προκειμένου να φτιάξει ένα φεστιβάλ μετά την εποχή του lockdown. Εκεί τον φωνάζουν όλοι δάσκαλο, αλλά δεν είναι. Ο τίτλος θα ήταν διπλός. Για τους ξένους θα ήταν Maestro και για τους Έλληνες Δάσκαλος. Είδαμε όμως πως σε όλη την πορεία του σεναρίου ταιριάζει πιο πολύ ο Maestro».

 

Νίκος Δρίβας
Νίκος Δρίβαςhttps://www.cineramen.gr
Δημιουργός και συντάκτης του Cineramen αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ