Οι δυο ταινίες Pirates Of The Carribean θα γίνουν κανονικά

0
2652
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 5]

Eίχαμε αναφέρει την άποψη μας για μια από τις απογοητεύσεις του 2017, το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, με το franchise να είχε ανακοινώσει μερικά νέα project πριν λίγο καιρό.

 

Eίχε ανακοινωθεί πως θα γίνει πλέον reboot και δεν θα συνεχίσει ο Johnny Depp στο franchise του Pirates Of The Carribean. Ο δημιουργός του Chernobyl από το HBO, Craig Mazin, θα αναλάβει το reboot σε συνεργασία με τον Ted Elliot, που είχε κάνει το σενάριο για τις τέσσερις πρώτες ταινίες του franchise. O επικεφαλής του τμήματος ταινιών της Disney,  Sean Bailey επιβεβαίωσε στους New York Time πως θα γίνει και αν δεν είναι τέτοιο, θα έχουμε sequel, ωστόσο επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την απουσία του Johnny Depp.

Στο ένα άλλο project, η Margot Robbie θα είναι πρωταγωνίστρια του Pirates Of The Carribean, καθώς θα έχει τον βασικό ρόλο, ενώ στο team είναι και η σεναριογράφος του Birds of Prey, Christina Hodson και όπως ανέφερε θα είχε πολύ “girl power”. Μάλιστα μπορεί αρχικά η Disney να αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αυτό το spinoff, ωστόσο είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Πριν καιρό, σε συνέντευξη που έδωσε ο διάσημος παραγωγός Jerry Bruckheimer, ανέφερε πως το franchise δεν έχει μπει στο… συρτάρι και πως το σενάριο θα προχωρήσει σε κάποιο σημείο καθώς έχουν δουλέψει σε δυο διαφορετικές ιστορίες για τους Πειρατές, με τη μια να προχωράει αρχικά και την άλλη σε δεύτερο επίπεδο. Aυτή με την Robbie θέλει περισσότερη δουλειά, ενώ η άλλη θα έχει μικρό ηλικιακό cast και δείχνει να είναι πιο έτοιμη για να προχωρήσει γρηγορότερα. Οπότε θα περιμένουμε τις εξελίξεις.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.