Ο Keanu Reeves εμφανίστηκε το 2005 στην ταινία Constantine, η οποία μπορεί αρχικά να μην είχε την απήχηση που θα περίμεναν αρκετοί, ωστόσο μετά από πολλά χρόνια έχει τους fans της. Πλέον έχουμε πολύ καλά νέα, μιας και ανακοινώθηκε sequel.
Η Warner Bros πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε επίσημα την συνέχεια με τον αγαπημένο χαρακτήρα και θα επιστρέψουν μάλιστα τόσο ο Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο και ο Francis Lawrence πίσω από τις κάμερες.
Γενικά υπάρχει ένα μπέρδεμα, καθώς πορεί πριν καιρό να ξεκίνησε μια φήμη σχετικά με το ότι θα ακυρωνόταν εξαιτίας και του νέου προγράμματος της DC από τους James Gunn και Peter Safran, γρήγορα διαψεύστηκε. Ένα στέλεχος της Warner Bros. επικοινώνησε με το Entertainment Weekly για να επιβεβαιώσει πως το sequel του Constantine θα γίνει κανονικά και δεν έχει ακυρωθεί.
Όμως σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε ο Keanu Reeves δεν έδωσε και τόσο καλά νέα. Συγκεκριμένα δήλωσε το εξής: “Ήλπιζα πως θα γίνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι γίνεται. Ναι, το προσπαθούμε.”
Keanu Reeves on Constantine 2:
"I was hoping it would, but we don't know. Yeah, we're trying."https://t.co/IMz8Ufrgki pic.twitter.com/RmV48ItRB6
— DCU on ComicBook.com (@DCUonCB) March 7, 2023
Αν αυτή γίνει λοιπόν, ο Akiva Goldsman θα είναι στο σενάριο και την παραγωγή, μαζί με την εταιρεία Bad Robot των JJ Abrams και Hannah Minghella. Συν τοις άλλοις, ο σεναριογράφος δήλωσε στο Deadline πως ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό σενάριο (χωρίς λεπτομέρειες), ενώ και ο ιδιος επιβεβαίωσε πως στο project θα είναι οι JJ Abrams, Lawrence και Reeves, με τον χαρακτήρα να είναι στα… μέτρα του Keanu
Ο Keanu Reeves σε δηλώσεις μάλιστα που είχε κάνει στο παρελθόν, είχε αναφέρει ότι αγαπάει τον χαρακτήρα αυτό και επίσης ότι θα ήθελε να… ξαναζήσει σε αυτόν τον κόσμο που αγαπούσε και να παίξει τον ρόλο. Είναι όπως ανέφερε από τις πιο ωραίες του εμπειρίες ως ηθοποιός. Μάλιστα, όπως ανέφερε, συνήθιζε για πολλά χρόνια να ρωτάει τι θα γίνει με το sequel, καθώς ήθελε κι άλλο. Ρώταγε κάθε χρόνο την Warner Bros, κι ας εισέπραττε αρνητική απάντηση.
Ο Francis Lawrence ανέφερε πως όχι μόνο θέλουν να κάνουν το sequel, αλλά αυτό να γίνει όπως πρέπει δηλαδή “ακατάλληλη άνω των 18” και αρκετά σκληροπυρηνική, ώστε να ικανοποιήσει τους fans, ενώ εκτός από βια θα έχει και αρκετό χιούμορ.
Σύμφωνα με τον Lawrence, το παρασκήνιο του μεγάλου deal άρχισε να γίνεται όταν εμφανίστηκε ο Reeves στην εκπομπή του Stephen Colbert και σε ερώτηση σχετικά με ποιον χαρακτήρα θα ήθελε να υποδυθεί ξανά, έδωσε την απάντηση: “John Constantine”. Έτσι σιγά σιγά κινήθηκαν οι διαδικασίες για να γίνει πραγματικότητα, με το μεγαλύτερο θέμα να είναι τα δικαιώματα που έπρεπε να αποκτηθούν. Έτσι λοιπόν με μεγάλο παρασκήνιο, αλλά και συνδυασμό παραγόντων όλα μπήκαν στην θέση τους και το sequel ανακοινώθηκε.
Share