Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήΘέματαO Tommy Wiseau... εισβάλλει στο Moon Knight

O Tommy Wiseau… εισβάλλει στο Moon Knight

Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 2 Average: 1.5]

[line]

[dropcap]Μ[/dropcap]ε τις σειρές να αυξάνονται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, η Marvel δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό το γεγονός και μεταξύ άλλων θα γίνει και αυτή του Moon Knight για το Disney+, που θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου.

 

- Advertisement -

O Jeremy Slater, που είναι συνδημιουργός για την σειρά του Netflix, Umbrella academy, θα επιμεληθεί το σενάριο για το Moon Knight. Ο Oscar Isaac είναι πρωταγωνιστής ως Marc Spector, ενώ ο Ethan Hawke στον ρόλο του villain και παρακάτω υπάρχει το επίσημο trailer, στο οποίο μάλιστα για μια σκηνή του… εισβάλλει ο Tommy Wiseau). Σκηνοθέτες ειναι οι Justin Benson και Aaron Moorhead.

Ο Moon Knight έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1975, όταν μετά από την σχετική χαλάρωση του Comics Code Authority, οι εκδότες είχαν αρχίσει να πειραματίζονται με πιο “σκοτεινούς” χαρακτήρες. Συνοπτικά, η ιστορία του έχει ως εξής: ο Marc Spector, είναι ένας μισθοφόρος που σκοτώθηκε στην Αίγυπτο, συμπωματικά μπροστά σε ένα άγαλμα του θεού Khonsu, ο οποίος τον επανάφερε στη ζωή, αλλά με ένα τίμημα. Ως θεός του φεγγαριού, ο Khonsu έχει τέσσερις διαφορετικές όψεις (μία για κάθε φάση της σελήνης) κι έτσι ο Marc επανήλθε στη ζωή με τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες.

[author title=”Cineramen” author_id=””]

[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]

[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]

[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]

[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]

- Advertisement -
Νίκος Δρίβας
Νίκος Δρίβαςhttps://www.cineramen.gr
Δημιουργός και συντάκτης του Cineramen αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisment -

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

- Advertisment -