O σκηνοθέτης του Whiplash κάνει ταινία με Ryan Gosling και Emma Stone

0
866
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 5]

Το Whiplash ήταν μια από τις ταινίες που προκάλεσαν αίσθηση και φυσικά σε αυτό ΄χει μεγάλο μερίδιο ο σκηνοθέτης της Damien Chazelle στην πρώτη του ταινία μάλιστα. Πλέον έχοντας κάνει όνομα, θα φτιάξει μια νέα ενδιαφέρουσα ταινία.

Η ταινία ονομάζεται La La Land και θα έχει δυνατό πρωταγωνιστικό καστ, στο οποίο είναι οι Ryan Gosling και Emma Stone. Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με ένα musical που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες με τον Gosling (σε ρόλο που αρχικά προοριζόταν ο πρωταγωνιστής του Whiplash, Miles Teller) να υποδύεται έναν jazz πιανίστα και η Stone μια ηθοποιό, με τους δυο τους να ερωτεύονται.

H ταινία έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουλίου στην Αμερική και θα συμπρωταγωνιστούν οι J.K. Simmons, John Legend, Finn Witrock, και πολλοί ακόμα.

– Σε περισσότερα trailer μπορείτε να δείτε:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.