Οι ταινίες πλέον γίνονται τηλεοπτικές σειρές και εκείνη που χάρισε το Oscar στον Denzel Washington, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και έτσι ήρθε η ώρα του Training Day να περάσει στην μικρή οθόνη.
Όπως είχε ανακοινωθεί σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο Danny Cannon (Gotham) σε συνεργασία με τον παραγωγό Jerry Bruckheimer και πλέον ανακοινώθηκε ότι ο κακός, θα είναι ο Bill Paxton, κάτι το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Όπως αναφέρει το Deadline, η σειρά Training Day βρήκε και άλλον ηθοποιό, μιας και πρωταγωνιστής για την σειρά είναι ο Justin Cornwell και δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποιον ρόλο θα έχει αλλά θα συναντήσει στο cast τους Drew Van Acker, Katrina Law, Lex Scott Davis και Julie Benz.
Η τηλεοπτική σειρά, θα εστιάσει στην σχέση μεταξύ των δύο αστυνομικών, ωστόσο όλα θα γίνονται 15 χρόνια μετά την ταινία και θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στα δεδομένα από την πρώτη ταινία, καθότι στο αστυνομικό τμήμα του LA ο νεαρός αστυνομικός που θα εκπαιδεύεται θα είναι μαύρος και ο διεφθαρμένος μεγαλύτερος αστυνομικός θα είναι λευκός.
Περισσότερα θέματα μπορείτε να δείτε:
Share