[line]
[dropcap]Ο[/dropcap] Michael Fassbender είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτή την στιγμή στο Χόλιγουντ και ένας από τους πιο δραστήριους στον χώρο, ενώ πλέον επανέρχεται με κάτι εντελώς διαφορετικό.
Η νέα ταινία Νext Goal Wins έχει να κάνει με μια αληθινή ιστορία, στην οποία υποδύεται τον Ολλανδό προπονητή ποδοσφαίρου Thomas Rongen που βρέθηκε κάπου στον Ειρηνικό με σκοπό να διδάξει το άθλημα στην Αμερικάνικη Σαμόα, που έκανε το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.
Μάλιστα όταν στις αρχές του 2000 πρωτοέπαιξε στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2002, έχασε 31-0 από την Αυστραλία, κάτι που αποτελεί το μεγαλύτερο σκορ στα προκριματικά του θεσμού.
Για μια 8ετία η ομάδα γνώριζε συντριβές, μέχρι που κατέφθασε στη χώρα ένας Ολλανδός με σκοπό να ζήσει τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του και να φτιάξει μια «κανονική» ομάδα ποδοσφαίρου, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει μια σπουδαία έκπληξη.
Ο Michael Fassbender θα υποδυθεί τον προπονητή, σε σκηνοθεσία του Taika Waititi, σενάριο του Iain Morris, ενώ στο cast είναι και οι Elisabeth Moss, Oscar Kightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Semu Filipo, Uli Latukefu, Rachel House. H ταινία θα βγει τον Σεπτέμβριο.
[author title=”Cineramen” author_id=””]
[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]
[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]
[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]
[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]
[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]
[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]