Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήΕιδήσειςO Laurence Fishburne αρνήθηκε να παίξει στην ταινία Pulp Fiction

O Laurence Fishburne αρνήθηκε να παίξει στην ταινία Pulp Fiction

Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

[line]

[dropcap]Σ[/dropcap]ίγουρα το Pulp Fiction είναι μια από τις πιο κλασικές ταινίες του Quentin Tarantino και όχι μόνο. Μια ταινία σημαδιακή για τον σύγχρονο κινηματογράφο, η οποία μας σύστησε τον σκηνοθέτη, με εντυπωσιακό τρόπο.

 

- Advertisement -

Όπως σε όλες σχεδόν τις ταινίες, υπάρχουν μικροί παράγοντες που θα μπορούσαν να την είχαν αλλάξει εντελώς και ένας από αυτούς είναι το γεγονός πως ο Laurence Fishburne αρνήθηκε να παίξει στην ταινία Pulp Fiction.

Πιο παλιά ο Quentin Tarantino είχε αποκαλύψει πως αρχικά έγραψε τον Jules Winnfield του Pulp Fiction για τον Laurence Fishburne (που τελικά κατέληξε στον Samuel Jackson). Ωστόσο ο ηθοποιός δήλωσε στο Vulture, πως αρνήθηκε γιατί η ταινία έκανε την χρήση ηρωίνης πιο… ελκυστική.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είχα μόνο πρόβλημα με τον τρόπο αντιμετώπισης της χρήσης ηρωίνης. Απλώς ένιωσα ότι ήταν λίγο υπεροπτικό και… χαλαρό. Ένιωσα ότι έκανε τη χρήση ηρωίνης ελκυστική. Για μένα, δεν είναι μόνο ο χαρακτήρας μου. Είναι, «Τι λέει όλο;» Δεν αφορούσε τον χαρακτήρα μου στο «Pulp Fiction». Ήταν για τον τρόπο με τον οποίο παραδόθηκε στην οθόνη το κομμάτι της ηρωίνης.” Ανέφερε επίσης πως ο Jackson ήταν εξαιρετικός στον ρόλο και φυσικά τα έκανε όλα τέλεια.

[author title=”Cineramen” author_id=””]

[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]

[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]

[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]

[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]

- Advertisement -
Νίκος Δρίβας
Νίκος Δρίβαςhttps://www.cineramen.gr
Δημιουργός και συντάκτης του Cineramen αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisment -

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

- Advertisment -