[line]
[dropcap]Ο[/dropcap] James Bond σίγουρα είναι ένας από τους πιο κλασικούς κινηματογραφικούς ήρωες με 24 ταινίες στο ενεργητικό του (μετρώντας και το ερχόμενο Spectre). Έτσι λοιπόν, τώρα κλήθηκε να αναλάβει έναν νέο… ρόλο, αυτή τη φορά στην πραγματικότητα και συγκεκριμένα στον Ο.Η.Ε. Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.
Έπειτα από προτροπή του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Ban Ki-moon, ο James Bond-Daniel Craig έγινε ο πρώτος παγκόσμιος ειδικός απεσταλμένος υπέρ της κατάργησης ναρκών κι άλλων επικίνδυνων εκρηκτικών. «Σας είχαν δώσει άδεια για να σκοτώνετε, τώρα σας δίνω άδεια για να σώζετε»ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του πρώτου προς τον δεύτερο.
Έτσι λοιπόν ο κινηματογραφικός James Bond,θα αναλάβει κάτι πολύ σημαντικό, όπως είναι η ενημέρωση για το έργο της οργάνωσης UNMAS (UN Mine Action Service) του ΟΗΕ και δήλωσε χαρακτηριστικά «Είναι τιμή μου να δέχομαι αυτό το ρόλο και σίγουρα αισθάνομαι δέος που θα εργαστώ δίπλα σε ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν ήρεμα την καθημερινότητά τους».
[author title=”Cineramen” author_id=””]
[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]
[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]
[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]
[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]
[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]
[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]