Aν για κάθε φορά που αναφερόμασταν στις λέξεις remake και reboot τον τελευταίο διάστημα, χρειαζόταν να παίρνει ο καθένας μας από ένα έστω… ευτελές ποσό, μάλλον θα είχαμε λύσει τα οικονομικά θέματα μας.
Μπορεί να υπερβάλλουμε, αλλά θυμηθείτε πόσες φορές έχετε ακούσει για “επανεκκίνηση” ταινιών ή franchise τα τελευταία χρόνια; Και πλέον ήρθε η ώρα να γίνει reboot του The Saint, ενώ μάλλον υπάρχει και πρωταγωνιστής.
Σύμφωνα με το Deadline ο Chris Pine είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις για το reboot στο franchise The Saint που θα γίνει από την Paramount Pictures, με τον χαρακτήρα του Simon Templar να μεταφέρεται και πάλι στην οθόνη.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις με τον Lorenzo di Bonaventura (Transformers franchise) να είναι στην παραγωγή του επερχόμενου reboot.
Share