Ο Black Adam αρχικά δεν είχε δική του ταινία αλλά ο Dwayne Johnson είχε διαφορετικά σχέδια

0
488
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 4]

Ο Dwayne Johnson θα υποδυθεί τον Black Adam, σκηνοθέτης για την νέα ταινία θα είναι ο Jaume Collet-Serra (The Orphan, Unknown). Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 21 Oκτωβρίου, ωστόσο υπάρχει ένα background σε όλο αυτό.

 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός στο ComicBook.com το αρχικό πλάνο ήταν τα δυο origin stories των Shazam! και Black Adam να γίνουν στην ίδια ταινία, με βάση και το σενάριο που είχε στα χέρια του. Ωστόσο, ο Johnson σκέφτηκε πως ο κόσμος θα έπρεπε να μάθει και την ιστορία του Black Adam, καθώς οι περισσότεροι δεν θα την γνώριζαν, συνεπώς έπρεπε να γίνει ξεχωριστά. Έτσι λοιπόν πήρε τηλέφωνο τον παραγωγό Beau Flynn (και σε πολύ πρωινή ώρα μάλιστα), λέγοντας πως έπρεπε να γίνει ταινία Black Adam γιατί θα είναι κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό. Η συνέχεια λοιπόν είναι γνωστή.

Παίζουν επίσης οι Sarah Shahi (The Rookie, City on a Hill, Sex/Life), Aldis Hodge που θα έχει τον ρόλο του Hawkman, Noah Centineo ως Atom Smasher, Quintessa Swindell που θα υποδυθεί την Cyclone, Marwan Kenzari (Aladdin, The Old Guard). Ο Pierce Brosnan θα παίξει τον Dr. Fate (Kent Nelson) στο Black Adam, τον γιο ενός αρχαιολόγου που έχει διδαχθεί μαγεία και έχει στην κατοχή του το Helmet of Fate.

H σύνοψη έχει ως εξής: Ο Black Adam είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του σούπερ ήρωα Shazam και η νέμεσις της οικογένειας Shazam. Ένας διεφθαρμένος αντιήρωας, που προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα του και τη φήμη του.

Ο Black Adam ανήκει στην DC Comics είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Shazam και δημιουργήθηκε από τους Otto Binder, CC Beck. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τεύχος της Fawcett Comics, The Marvel Family (Δεκέμβριος 1945). Παρόλο που θεωρείται ως ο αρχαίος Αιγύπτιος προκάτοχος του Captain Marvel, στα σύγχρονα κόμικ πρόκειται για έναν κακοποιό, ο οποίος προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα και την φήμη του.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen