Η μήνυση στον Vin Diesel για το xXx 3

0
946
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 3 Average: 2.3]

Το  xXx 3 έχει μπει τελική ευθεία και βλέπουμε πολλά ονόματα στο cast, καθώς εκτός από τον Vin Diesel που θα είναι πρωταγωνιστής του The Return Of Xander Cage, και τον Samuel Jackson (που ήταν και στις δυο προηγούμενες), θα δούμε και τους Conor McGregor, Tony Jaa, Deepika Padukone, Donnie Yen.

Επίσης υπάρχουν και οι νέες γυναικείες προσθήκες για το cast με τις Nina Dobrev, Deepika Padukone, Ruby Rose και πλέον η Toni Collette. Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία του D.J. Caruso, ενώ στο σενάριο θα είναι οι F. Scott Frazier και Chad St. John και στην παραγωγή ο Neal H. Moritz.

Ωστόσο υπάρχει μια μήνυση για τον Vin Diesel, καθότι σύμφωνα με το The Wrap, ο George Zakk έχει καταθέσει μήνυση στον Vin Diesel και την εταιρεία παραγωγής του One Race Films, διότι έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν έπρεπε να έχει πάρει αμοιβή μεταξύ $250,000 και $275,000.

Μεταξύ αυτών είναι και το xXx 3 που επίσης γυρίστηκε τον Ιανουάριο και συνεργάστηκε ο George Zakk και του οφείλονται (όπως αναφέρει) $275,000, μιας και είναι εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία αυτή και μένει να δούμε τι θα γίνει, μιας και ο Vin Diesel δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το xXx 3, είναι στις 20 Ιανουαρίου του 2017 και σίγουρα πολλοί την περιμένουμε με ανυπομονησία.

– Σε περισσότερα θέματα μπορείτε να δείτε:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.