To είδος τoυ τρόμου μπορεί να είναι αρκετά κορεσμένο και γενικά τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να επαναλαμβάνεται, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ιδέες που μοιάζουν ικανές να δώσουν κάτι ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν φυσικά και οι κλασικές ταινίες.
Μια ακόμα ταινία τρόμου που θα γίνει remake είναι το Wrong Turn (που μετέπειτα έγινε franchise με άλλα 5 sequel) με τον δημιουργός της original Alan McElroy να επιμελείται το σενάριο, ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Mike P. Nelson (The Domestics).
Θα είναι αυστηρώς ακατάλληλο και θα παίξουν οι Charlotte Vega (The Lodgers), Matthew Modine (47 Meters Down), Damian Maffei (The Strangers: Prey at Night), Bill Sage (Hap and Leonard), Emma Dumont (The Gifted), Valerie Jane Parker (Greenleaf), Chaney Morrow (Haunt), David Hutchinson (American Horror Story), κ.α.
H υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Μια ομάδα νεαρών που παθαίνει αυτοκινητικό ατύχημα στα ορεινά της Δυτικής Βιρτζίνια, γίνεται βορρά ενός τρίο υπανθρώπων, οι οποίοι σφάζουν και διαμελίζουν τους ατυχείς περαστικούς από το δάσος “τους”.
Share