Σάρωσε η σειρά του Netflix με τίτλο «Monster: The Jeffrey Dahmer Story», η οποία παρουσιάζει την πορεία της ζωής του Τζέφρι Ντάμερ, ενός από γνωστούς serial killer των ΗΠΑ. Ήταν υπεύθυνος για δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών, μεταξύ των ετών 1978 και 1991, με ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας και κανιβαλισμού.
Τα πήγε φοβερά η σειρά, που αναμένεται σε λίγες μέρες να φτάσει το 1 δισ. ώρες στο Netflix (μπαίνοντας σε ένα “κλειστό” κλαμπ), ενώ υπάρχουν καλά νέα. Η σειρά ανθολογίας “Monster” του Ryan Murphy θα έχει δυο ακόμα σεζόν στο Netflix, μετά την επιτυχία του Dahmer.
Η σειρά θα ασχοληθεί με άλλες τερατώδεις φυσιογνωμίες που επηρέασαν την κοινωνία και η νέα σεζόν θα έχει να κάνει με την συγκλονιστική ιστορία των αδελφών Menendez και μια πολύ σκληρή υπόθεση, όπως θα διαβάσετε. Στους ρόλους θα είναι οι Cooper Koch and Nicholas Alexander Chavez. Ο πρώτος σε αυτόν του Erik και Chavez αυτόν του Lyle.
Όλα έμοιαζαν ήρεμα τη νύχτα της 20ης Αυγούστου 1989 για τον Χοσέ και την Κίτι Μενέντεζ (Menendez), ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζούσε στο Μπέβερλι Χιλς με τους δυο γιους τους. Η ηρεμία θα διακόπτονταν απότομα όταν οι δυο γιοι τους, Έρικ και Λιλ, θα έμπαιναν ορμητικά στο σαλόνι με καραμπίνες και θα τους γάζωναν με σφαίρες.
Το έγκλημα συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη όχι μόνο για την αγριότητα αλλά για το κίνητρο που κρύβονταν από πίσω. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τα δυο αδέρφια, 21 και 19 ετών σκότωσαν τους γονείς τους για να πάρουν την περιουσία τους η οποία κυμαινόταν στα 14 εκατομμύρια δολάρια.
Η υπερασπιστική γραμμή των αδερφών Μενέντεζ ήταν ότι ενήργησαν σε αυτοάμυνα μετά από χρόνια κακοποίησης. Το δικαστήριο ωστόσο έκρινε ότι οι καταθέσεις τους είναι ψευδείς και τους καταδίκασε για δολοφονία πρώτου βαθμού με ποινή τα ισόβια.
Share