Τα θρίλερ (, είναι δυο είδη τα οποία δυστυχώς τα τελευταία χρόνια επαναλαμβάνονται σε κουραστικό βαθμό και έρχεται να μας το αποδείξει η (και καλά) μυστηριώδης ταινία When the Bough Breaks, για την οποία έχουμε κριτική.
Πραγματικά για μια ακόμα φορά βλέπουμε τα ίδια κλισέ, τις ίδιες σκηνές και με αυτή τη προσπάθεια να μοιάζει σαν να είναι αντιγραφή άλλης, με διαφορετικούς συντελεστές και δίχως κάτι που να βγάζει νόημα σαν εκτέλεση, ειδικά με το αποκαρδιωτικό φινάλε.
Για την ταινία When the Bough Breaks πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί το πόσο κακή ταινία είναι, με την ταινία συνεχώς να βαδίζει στα ίδια μονοπάτια, αλλά δεν καταφέρνει να προσφέρει τίποτα το καινούργιο στο είδος.
Πρέπει να το δει κάποιος για να το πιστέψει (εννοείται πως όχι φυσικά), αλλά κάπως πρέπει να… δικαιολογήσουμε την παρουσία μας, οπότε θα προσπαθήσουμε να περιγράψουμε την ταινία, όσο το δυνατόν με λιγότερο… θυμό για αυτά που είδαμε.
Από τα πρώτα λεπτά καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει θέμα, εφ’ όσον η ταινία και είχε να προσφέρει κάτι, αλλά και να μπορούσε να… διασκεδάσει τον θεατή με όλους τους “όρους” του είδους.
Αντίθετα η ταινία When the Bough Breaks, που μπορεί να έχει μια απλή αλλά ενδιαφέρουσα ιδέα, ωστόσο όχι μόνο δεν διαφέρει από τον σωρό των συγκεκριμένων ταινιών, αλλά αντίθετα ακολουθεί πάλι πιστά την συνταγή, αλλά γεμάτη από τραγελαφικές σκηνές.
Για μια ακόμα φορά έχουμε μια ταινία που σίγουρα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο είδος, πέρα από επαναλαμβανόμενες σκηνές, ανούσιες, χωρίς ρυθμό, που προσφέρουν πιο πολύ γέλιο με την όλη παραγωγή και το στήσιμο της ταινίας.
Ειλικρινά δεν υπάρχουν πολλά λόγια να περιγράψουν αυτό που είδαμε σε μια ταινία που μπορεί να ξεκίνησε σχετικά καλά για λίγα λεπτά, αλλά όσο γίνονται στην ταινία When the Bough Breaks, τόσο θα παίρνει την… κατηφόρα το είδος, το οποίο χρειάζεται πολύ μεγάλες αλλαγές.
– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:
When the Bough Breaks Trailer
Share