Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήΑφιερώματαΗ ταινία με τις περισσότερες ανακρίβειες σύμφωνα με την NASA

Η ταινία με τις περισσότερες ανακρίβειες σύμφωνα με την NASA

Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 19 Average: 3.3]
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 19 Average: 3.3]

[line]

[dropcap]Ο[/dropcap]ι ταινίες έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας χρόνια τώρα και πλέον έχουν αρχίσει να αυξάνονται κάθε χρόνο, όσον αφορά τον υψηλό ανταγωνισμό και πλέον μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία εμείς δεν μπορούμε να κρίνουμε σαν απλοί θεατές.

 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της NASA η ταινία Gravity, παρόλο που έχει βραβευτεί και με Oscar είναι εκείνη με τις περισσότερες ανακρίβειες καθαρά στο κομμάτι του διαστήματος και των όσων εξελίσσονται εκεί. Κρίνουν καθαρά ότι έχουν γίνει λάθη και όχι γενικά αν είναι καλή ταινία και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως όταν είχε πάρει Oscar την είχε συγχαρεί η NASA.

Η υπόθεση είναι η εξής: Η Δόκτωρ Ράιαν Στόουν είναι μια ιατρική μηχανικός στην πρώτη της διαστημική αποστολή και συνοδεύεται από το βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι, επικεφαλής της αποστολής, που βρίσκεται στην τελευταία του πτήση πριν συνταξιοδοτηθεί. Κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου, ο διαστημικός σταθμός καταστρέφεται και οι Στόουν και Κοβάλσκι μένουν ολομόναχοι στο διάστημα, αγκιστρωμένοι μόνο ο ένας στον άλλον, σε μια ατέρμονη κάθοδο στο σκοτάδι. Η εκκωφαντική σιωπή τούς επιβεβαιώνει ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με τη Γη και κάθε ελπίδα σωτηρίας.Καθώς ο φόβος μετατρέπεται σε πανικό, κάθε ανάσα ελαττώνει το οξυγόνο που τους έχει απομείνει. Αλλά ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουν μπορεί να απαιτεί να βυθιστούν ακόμα πιο μακριά, στην τρομακτική απεραντοσύνη του διαστήματος.

Εκτός από το Gravity θεωρούνται ως πιο ανακριβείς ταινίες και τα “Mission to Mars”, “Armageddon”, “Red Planet”, “Planet of the Apes”, “Spaceballs”, συμπληρώνοντας έτσι την σχετική λίστα.

Αντίθετα πιο ακριβείς επιστημονικά ταινίες είναι σύμφωνα με την NASA τα “Interstellar,” “Hidden Figures,” “The Martian,” και ειδικότερα το “Apollo 13”.

– Περισσότερα σχετικά θέματα θα βρείτε:

 

[author title=”Cineramen” author_id=””]

[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]

[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]

[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]

[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]

 

Νίκος Δρίβας
Νίκος Δρίβαςhttps://www.cineramen.gr
Δημιουργός και συντάκτης του Cineramen αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ