H ΕΡΤ φέρνει μια ακόμα ενδιαφέρουσα σειρά με τίτλο Ζακέτα Να Πάρεις έρχεται στις 27 Μαρτίου αλλά μπορείτε να την δείτε σε Avant Premiere στο Ertflix από σήμερα στις 20:00 μέχρι 0:00.
Τo “Ζακέτα να πάρεις” θα προβάλλεται από την ΕΡΤ1 με πρωταγωνίστριες τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Φωτεινή Μπαξεβάνη στους ρόλους τριών γυναικών και μαμάδων από τη Θεσσαλονίκη που κάνουν… απόβαση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη ζωή των μοναχογιών τους. Η Αριστέα, η αδελφή της Δέσποινα και η κολλητή της, Φούλη κάνουν μια απλή επίσκεψη να κρατά λίγο παραπάνω μέσα από σπαρταριστές ιστορίες γεμάτες ανάμεικτα συναισθήματα.
Επίσης θα παίξουν οι Μιχάλης Τιτόπουλος ως ο Λουκάς, γιος της Φούλης (Ελένη Ράντου), ο Βασίλης Αθανασόπουλος ως Μάνος, γιος της Δέσποινας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη), και ο Παναγιώτης Γαβρέλας θα είναι ο Ευθύμης, γιο της Αριστέας (Φωτεινή Μπαξεβάνη). Στον ρόλο της Ευγενίας, γυναίκας του Λουκά, είναι η Αρετή Πασχάλη, ενώ την κοπέλα του Μάνου, Τόνια, θα παίξει η Ηρώ Πεκτέση.
Στη σκηνοθεσία είναι ο Αντώνης Αγγελόπουλος (Είσαι το ταίρι μου, Σαββατογεννημένες, Στο παρά Πέντε), ενώ το σενάριο γράφει ο Νίκος Μήτσας (Το σόι σου). Η πρεμιέρα είναι στις 27 Μαρτίου, 20:00.
Share