Η σειρά The Idol ήθελε να προκαλέσει αλλά κατέληξε σε… θάψιμο

0
408
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

Μπορεί να παρουσιάστηκε ως μια ακόμα αρκετά ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική και… αισθησιακή η σειρά The Idol, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου επίσημα από το HBO, αλλά δέχτηκε μεγάλο… θάψιμο στις Κάννες. Τα πρώτα σχόλια είναι πολύ άσχημα, με 17% στο Rotten Tomatoes και ακολουθούν μερικά tweets:

Η σειρά εστιάζει σε μια τραγουδίστρια της ποπ, που θα συνδεθεί συναισθηματικά με έναν ιδιοκτήτη club του Los Angeles, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ηγέτης μιας αίρεσης και από κει και μετά τίποτα δεν είναι ίδιο.

Η σειρά είναι σε σκηνοθεσία Amy Seimetz, ενώ παίζουν οι Abel “The Weeknd” Tesfaye, Lily-Rose Depp, Suzanna Son, Troye Sivan, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Jennie Ruby Jane, Eli Roth, Rachel Sennott, Hari Nef, Da’Vine Joy Randolph, Mike Dean, Ramsey, Hank Azaria και Anne Heche.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.