Η πρώτη ματιά στην νέα σειρά των Jonah Hill και Emma Stone

0
665
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 1]

Το True Detective είναι σίγουρα μια από τις μεγάλες εκπλήξεις των τελευταίων χρόνων όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές και έχει καταφέρει να προσφέρει πολύ δυνατές στιγμές στους θεατές, με τον σκηνοθέτη Cary Fukunaga ετοιμάζει μια ενδιαφέρουσα σειρά, που θα λέγεται Maniac.

 

Ο Fukunaga έχει reunion με τους Jonah Hill και Emma Stone μετά το ξεκαρδιστικό Superbad (οι τρεις τους θα είναι και παραγωγοί) με τους δυο ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν σε μια “ιδιαίτερη” σειρά.

Στο Maniac οι ηθοποιοί θα συναντήσουν και τον Justin Theroux ο οποίος προστέθηκε στο cast, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια, όπως δείχνει. Η σειρά θα είναι για το Netflix και η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια.

Βασίζεται στην αντίστοιχη νορβηγική του 2014 και ο ήρωά της, ζει μια φανταστική ζωή στα όνειρά του, ενώ στην πραγματικότητα είναι έγκλειστος σε ίδρυμα, εκεί όπου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Αναμένουμε περισσότερα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε άλλα θέματα:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.