Το είδος των ταινιών καταστροφής μπορεί να κρύβει παγίδες, μιας και ωραίες ιδέες είτε μετουσιώθηκαν σε εξαιρετικές ταινίες, είτε απέτυχαν, ενώ έχουμε την Νορβηγική ταινία The Quake.
H υπόθεση είναι η εξής: “To 1904, ένας σεισμός μεγέθους 5.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ταρακούνησε το Όσλο. Το επίκεντρο του βρίσκονταν στο ρήγμα του Όσλο, το οποίο περνά μέσα απο την πρωτεύσουσα της Νορβηγίας. Καθημερινά καταγράφονται αρκετά σεισμοί απο το ρήγμα και οι γεωλόγοι φαίνονται προβληματισμένοι, όμως τα στοιχεία φανερώνουν πως είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή στο μέλλον, το ρήγμα να δώσει κάποιον ισχυρό σεισμό. Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι συμβεί, το μόνο σίγουρο είναι πως οι υποδομές του Οσλο σήμερα, είναι πιο ευάλωτες απο το 1904.”
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο John Andreas Andersen, ενώ πρωταγωνιστούν οι Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Hang Tran, Jonas Hoff Oftebro, Sondre Eikjord, Edith Haagenrud-Sande και άλλοι. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και On Demand στις 14 Δεκεμβρίου.
Δείτε το trailer
– Περισσότερα θέματα σχετικά μπορείτε να δείτε:
- H ταινία του Kevin Spacey που τελικά δεν θα γίνει ποτέ
- H επιβεβαίωση για το trailer του Avengers 4
- Επίσημη η νέα ταινία των Martin Scorsese και Leonardo Di Caprio
- Ετοιμαστείτε για reboot του Pirates Of The Carribean
- H ταινία τρόμου που σίγουρα δεν περιμέναμε να έχει sequel
- Άσχημα νέα για την ταινία του Mark Wahlberg
- Μεγάλο φαβορί για τα Oscar η νέα ταινία που έκανε ο Γιώργος Λάνθιμος
- Η ταινία Dragged Across Concrete θέλει να κάνει την διαφορά
- Η ταινία τρόμου που ελπίζουμε να αποδειχθεί όσο καλή δείχνει
- Καθόλου καλά νέα για την ταινία Flash
- Οι πρώτες αποδόσεις για τα Oscar του 2019
Share