Οι ταινίες τρόμου σίγουρα έχουν προσφέρει μερικές πολύ δυνατές στιγμές, οι οποίες έχουν μείνει χαραγμένες σε όσους τις έχουν παρακολουθήσει και φυσικά πολλές από αυτές έχουν ξεχωρίσει κατά καιρούς.
Mια νέα ταινία αγορασε το Netflix με 65 εκ. δολάρια και θα είναι σε σκηνοθεσία Lee Daniels, με πρωταγωνιστές τους Andra Day, Octavia Spencer, Glenn Close, Rob Morgan, Caleb McLaughlin, Aunjanue Ellis, ενώ θα προστεθούν κι άλλοι.
Το Netflix έδωσε “μάχη” ανάμεσα σε 7 εταιρείες και τελικά πήρε την ταινία τρόμου, η οποία εστιάζει στην Latoya Ammons και τα τρία παιδιά της, οι οποίοι βίωσαν περίεργα περιστατικά στο σπίτι τους στο Gary της Indiana, όταν τα παιδιά της αιωρούνταν και γίνονταν βίαια μεταξύ τους, ενώ μιλούσαν παράξενα, όμως μετά από λίγο δε θυμόντουσαν τίποτα.
Share