Η νέα σειρά Κι όμως είμαι ακόμα εδώ από την ΕΡΤ

0
1218
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 5]

Μετά την ταινία … για πάντα (κριτική της οποίας μπορείτε να δείτε εδώ), το ζευγάρισ την αληθινή ζωή Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού θα παίξουν μαζί στη νέα σειρά Πεθαίνω Για Σένα από την ΕΡΤ.

 

Θα προβληθεί στις αρχές του 2022, ενώ έχουν γίνει γνωστά πως είναι σε σενάριο της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη και θα παίξουν οι Σταύρος Σβίγγος, Βίβιαν Κοντομάρη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ζερόμ Καλουτά, Λαέρτης Μαλκότσης, Βίβιαν Κοντομάρη, Ίριδα Μάρα, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελπίδα Νικολάου, Νίκος Κασάπης, Σάρα Γανώτη, Έφη Γούση, Διονύσης Πιφέας, κ.α.

Εστιάζει σε μία γυναίκα υποχόνδρια και φοβισμένη, η οποία επισκέπτεται ένα ιατρικό κέντρο και κάνει εξετάσεις. Ωστόσο, ο γιατρός κάνει ένα λάθος στα αποτελέσματα των εξετάσεων, με αποτέλεσμα όλα να αλλάζουν από κει και έπειτα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.