Η νέα σειρά είναι η πιο ακριβή στην Ελληνική τηλεόραση και θα κάνει πάταγο

0
1517
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 3 Average: 2.3]

Ο ΑΝΤ1 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στην χώρα μας και φαίνεται πως ετοιμάζει μια πολύ δυνατή σειρά, η οποία λέγεται Η Μάγισσα και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiViSirial, η σειρά κόστισε 10.000.000 ευρώ και θα αποτελέσει την πιο ακριβή στην Ελληνική τηλεόραση.

 

Η σειρά έχει την εξής υπόθεση: Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Παράλληλα λόγω μιας βεντέτας υπάρχει μεγάλη έχθρα ανάμεσα σε δύο οικογένειες, οι οποίες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Το μωρό που έρχεται στον κόσμο, σαράντα μέρες μετά τη γέννησή του εξαφανίζεται, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Μια υπηρέτρια βλέπει όραμα πως το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι. Πραγματικά όταν φτάνουν στο σημείο, εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Έτσι η υπηρέτρια κατηγορείται, με τα στοιχεία που έρχονται στο φως ν’ αποδεικνύουν την αθωότητά της. Το μαρτύριο όμως της νεαρής υπηρέτριας μόλις ξεκινά. Είναι μάγισσα ή όχι;

Οι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης είναι στο σενάριο και ο Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία, με την μικρή κόρη τους Ιωάννα να κάνει το ντεμπούτο, ενώ στους κεντρικούς ρόλους θα βρεθούν οι Έλλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αναστάσης Ροιλός, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen