Η Grace Van Dien αποκάλυψε πως σταματάει την υποκριτική γιατί έχει δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις

0
729
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 1]

Η Grace Van Dien αποφάσισε να σταματήσει (για ένα διάστημα αρχικά) την υποκριτική, αποκαλύπτοντας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων από παραγωγό.

 

Η 26χρονη ηθοποιός αφηγήθηκε το περιστατικό που διαδραματίστηκε σε μια από τις τελευταίες ταινίες που πρωταγωνίστησε. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει απορρίψει μέχρι στιγμής τέσσερις προτάσεις για ταινίες, προτιμώντας το streaming.

«Προσέλαβε μια κοπέλα με την οποία είχε ερωτική σχέση. Την έβαλε να με ρωτήσει για να συνευρεθούμε ερωτικά οι τρεις μας. Αυτό, λοιπόν, ήταν το αφεντικό μου. Και δεν το έκανα. Έκλαιγα και ήμουν αναστατωμένη. Τις τελευταίες δυόμιση εβδομάδες, έχω απορρίψει 4 ταινίες. Είδα ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αναστατωθεί επειδή απορρίπτω δουλειές και αποφάσισα να ασχοληθώ με το streaming, αλλά δεν ξέρουν γιατί το έκανα. Στα τελευταία projects που δούλεψα δεν είχα και τις καλύτερες εμπειρίες με μερικούς συνεργάτες μου. Ενώ με το streaming, επιλέγω εγώ με ποιον θα μιλώ κ.τ.λ.», είχε να πει μέσα από ένα live στο Twitch.

Όταν συχνά τη ρωτάνε για το πώς είναι καλύτερο το streaming για την ψυχική της υγεία έχει την αφοπλιστική απάντηση. Μπορεί να μείνει σπίτι, να παίξει παιχνίδια και να μην έχει το αφεντικό της να της ζητά να κάνει σεξ μαζί του.

Δεν άφησε να περάσει έτσι η ανήθικη πρόταση, καθώς ανέφερε το περιστατικό και είχε την υποστήριξη μιας συμπρωταγωνίστριάς της. «Κλάψαμε πολύ σε εκείνο το γύρισμα» σημείωσε η Grace Van Dien. «Για αυτό θα μείνω για λίγο καιρό στο streaming, είμαι ευτυχισμένη. Αναπτύσσω τα δικά μου σχέδια και ελπίζω ότι κάποιος θα τα χρηματοδοτήσει».

Όσο μεγαλώνει, οι προτεραιότητές της αλλάζουν. Και αυτό έχει μεγαλύτη αξία για την ίδια. Να έχει τους κατάλληλους συνεργάτες. Και να επιστρέψει με τους δικούς της όρους στη βιομηχανία του θεάματος.

Η Grace Van Dien, κόρη των ηθοποιών Casper Van Dien και Carrie Mitchum, εμφανίστηκε πρόσφατα στις ταινίες «V for Vengeance» και «Roost», καθώς και στα επερχόμενα «The Fix» και «Aaah! Roach!». Είναι γνωστή από τον ρόλο της ως Chrissy Cunningham στην τέταρτη σεζόν του Stranger Things και την ερμηνεία της ως Sharon Tate στην ταινία του 2018 «Charlie Says».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen