Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει φτιάξει μεγάλο όνομα τα τελευταία χρόνια, γράψαμε την άποψη μας για την νέα του ταινία, «The Killing of a Sacred Deer» και πλέον το The Favourite έχει καταφέρει μεγάλα πράγματα.
Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι από τα μεγάλα φαβορί για Όσκαρ και σε 4 αίθουσες σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη έκανε 420.000 δολάρια σε εισπράξεις, με screen average στα 105.000 δολάρια, κάτι που την καθιστά αυτή με το μεγαλύτερο screen average για το 2018 στην Αμερική.
H ταινία «The Favourite» διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό cast με πρωτοκλασάτα ονόματα ονόματα όπως είναι οι Rachel Weisz και Emma Stone, η ημερομηνία πρεμιέρας είναι στις 23 Νοεμβρίου και στοχεύει στα Oscar.
Η υπόθεση έχει να κάνει με την ιστορία της Βασίλισσας Αννας, της Δούκισσας του Marlboro, Sarah και της μακρινής ξαδέρφης της, Abigail. Τοποθετείται στο τέλος του 17ου αιώνα, όταν η Βασίλισσα Άννα βρισκόταν στο θρόνο και αφορά τις σχέσεις εξουσίας των τριών γυναικών στην αυλή του παλατιού.
Στο cast βρίσκεται και η Olivia Colman, η οποία θα υποδυθεί την Βασίλισσα, η Rachel Weisz που θα ερμηνεύσει την στενή της φίλη Sarah Churchill, η Emma Stone έχει τον ρόλο της Abigail Masham, ενώ παίζει και ο Nicholas Hoult.
– Περισσότερα θέματα σχετικά μπορείτε να δείτε:
- To πρώτο εντυπωσιακό teaser trailer για την live action Lion King
- Το trailer για την ταινία The LEGO Movie 2: The Second Part
- To trailer για μια από τις καλύτερες ταινίες του 2018
- H ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι μεγάλο φαβορί για Oscar
- Ετοιμάζεται ένα… βέβηλο remake για θρυλική ταινία
- To Αμερικάνικο remake για μια από τις καλύτερες ξενόγλωσσες ταινίες των τελευταίων χρόνων
- Το πρώτο trailer από την ταινία Detective Pikachu
- Το πρώτο teaser για την ταινία Toy Story 4 είναι εδώ!
- Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης για το remake του Time Machine
- H εντυπωσιακή διάρκεια για την ταινία Aquaman
Share