H ταινία The Flash γνωρίζει μια… απροσδόκητη αποθέωση

0
440
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

Τα πράγματα αλλάζουν για την DC, μιας και υπάρχει νέο πλάνο με ταινίες και σειρές, στην οποία όπως λέγεται θα έχει κομβικό ρόλο η ταινία Flash που θα κάνει ουσιαστικά ένα ολικό reset και θα αποτελεί συνδετικό κρίκο, για όσα θα ακολουθήσουν. Όπως ανακοίνωσε ο James Gunn, η ταινία Shazam, θα οδηγήσει στo Flash, που μετά το reset θα πάει στο Blue Beetle και μετά πάει λέγοντας. Μπορείτε να δείτε τις πρώτες αντιδράσεις στο Rotten Tomatoes, που την αποκαλούν “μια από τις καλύτερες ταινίες με υπερήρωες” μεταξύ άλλων.

 

It’s one of DC’s best, and fits nicely as a bridge story between the old and new DCEU franchises. It’s also the funniest DC movie.
– Rob Keyes, Screen Rant

By far the funniest DC movie.
– Brian Truitt, USA Today

Top 3.
– Dan Casey, Nerdist

It’s a real love letter to DC!
– Nicola Austin, We Have a Hulk

The Flash is hands down one of the best superhero films of all time. No joke.
– Scott Menzel, We Live Entertainment

Is The Flash one of the best superhero movies ever? I dunno, need to think on that… There are a lot of strong ones at this point! But it’s a major standout for DC and feels like a really fitting/poignant way to close out the insane peaks and valleys that has been the DCEU to date.
– Eric Goldman, Fandom

The Flash is definitely not the best superhero movie ever made, so let’s get that out of the way, but it’s an impressive DC movie with lots of emotion and loads of surprises.
– Jason Guerrasio, Insider

SO THE HYPE IS REAL?

Yeah, The Flash is legit great!
– Eric Goldman, Fandom

The Flash is as good as rumored.
– Germain Lussier, io9.com

Damn, The Flash is good!…Well done.
– Brandon Davis, ComicBook.com

The Flash is fantastic… Andy Muschietti has crafted something special. Thumbs way up.
– Steve Weintraub, Collider

Yet another winner for Andy Muschietti.
– Perri Nemiroff, Collider

I honestly can’t believe The Flash actually exists. It’s magical. It presses every button. I’ll see it 1,000 times.
– Sean O’Connell, Cinema Blend

The Flash is very good, especially given how oversaturated we are with multiverse stories.
– Dan Casey, Nerdist

This is a film that audiences will be watching over and over again… There are some really incredible surprises that will truly blow you away. I cannot wait to see this again!
– Scott Menzel, We Live Entertainment

It has some stuff in it you will not believe.
– Rob Keyes, Screen Rant

HOW WOULD YOU DESCRIBE IT?

Nostalgic. HILARIOUS… tons of heart.
– Sean O’Connell, Cinema Blend

Incredibly satisfying, heartwarming, and fun.
– Germain Lussier, io9.com

Super inventive both visually and in concept.
– Brandon Davis, ComicBook.com

DOES THIS MOVIE REALLY HAVE IT ALL?

It has a little bit of everything! Action, emotion, heart, humor, and plenty of nostalgia.
– Scott Menzel, We Live Entertainment

It’s a successful mix of heartfelt coming-of-age components, stellar action (really loved the style of Flash’s powers & the creativity in those scenes), and a whole bunch of BIG laughs.
– Perri Nemiroff, Collider

The Flash is a compelling, character-driven flick with a real emotional core amd game-changing stakes. With heart and humor aplenty – along with some shocks and surprises – there’s so much to be excited for.
– Nicola Austin, We Have a Hulk

It’s got a big heart and is by far the funniest DC movie. Gets a little complicated but Sasha Calle’s a fantastic Supergirl and, hoo boy, Michael Keaton reminds us why he’s the best Batman of them all.
– Brian Truitt, USA Today

It delivers some notably thrilling, fun, and creative moments I felt I hadn’t seen in a million other superhero movies.
– Eric Goldman, Fandom

Some genuinely delightful set pieces too!
– Dan Casey, Nerdist

WHAT ELSE CAN WE COMPARE IT TO?

Justice League gone Back to the Future.
– Brian Truitt, USA Today

It’s Back to the Future meets Spider-Man: No Way Home with all the humor and heart of the former and action and surprises of the latter.
– Germain Lussier, io9.com

It’s Spider-Man: No Way Home for DC/Batman fans.
– Sean O’Connell, Cinema Blend

Obvious comparison is Spider-Man: No Way Home, but I think this does a better job with similar beats.
– Dan Casey, Nerdist

ANY WORD ON THE ACTORS?

Two outstanding performances by Ezra Miller.
– Sean O’Connell, Cinema Blend

I know Ezra Miller has made a lot of mistakes, but they are soooooo good in this movie. Loved Keaton.
– Steve Weintraub, Collider

Performance-wise, [Miller is] excellent, and I loved Keaton. Sasha Calle is a very cool, intense presence that feels very much her own Supergirl.
– Eric Goldman, Fandom

Sasha Calle is a fantastic Supergirl and, hoo boy, Michael Keaton reminds us why he’s the best Batman of them all.
– Brian Truitt, USA Today

If that’s the last we see of Keaton and Affleck’s Batmans they went out on a high. Miller is great.
– Gregory Ellwood, The Playlist

Keaton steals the show with a terrific performance.
– Nicola Austin, We Have a Hulk

ARE THERE ANY COMPLAINTS?

If anything, it might be a tad too ambitious.
– Germain Lussier, io9.com

Gets a little complicated.
– Brian Truitt, USA Today

It’s a lot of movie, and there were moments when I could somewhat feel it caving under the pressure of the mechanics of the concept and the themes it’s exploring.
– Perri Nemiroff, Collider

It’s also bloated at times and jam-packed with Easter eggs.
– Therese Lacson, Collider

I do have criticisms at times of it… Some stuff along the way didn’t work super well but overall, it gave me a lot to enjoy.
– Brandon Davis, ComicBook.com

Sasha Calle is fantastic as Supergirl but unfortunately quite underused (so far!) And yes, I’m aware of – and conflicted by – the very problematic nature of certain stars & elements.
– Nicola Austin, We Have a Hulk

FINAL THOUGHTS?

The Flash is the ultimate movie-going experience.
– Scott Menzel, We Live Entertainment

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός insider, υπάλληλος της Warner πήγε με μια κόπια στο σπίτι του Tom Cruise και έμεινε μέχρι ο ηθοποιός να δει την ταινία και αργότερα την επέστρεψε με ασφάλεια στο στούντιο. Όπως αναφέρεται, ο Cruise ξετρελάθηκε και επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Andy Muschietti, για να του πει πόσο ενθουσιασμένος ήταν. Όπως δήλωσαν insiders, ο ηθοποιός είπε πως το Flash έχει όλα όσα περιμένει κάποιος από μια ταινία και είναι αυτό που χρειάζεται τώρα το σινεμά.

H ταινία Flash με τον Ezra Miller μένει σταθερή από την Warner Bros. στις 23 Ιουνίου και δε ισχύσουν όσα είχαν γραφτεί πρόσφατα. Συν τοις άλλοις, όπως αναφέρει το Variety παρά τα όσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τον ηθοποιό, η Warner Bros. Discovery θέλει να συνεχίσει να δουλεύει με τον Miller, αρκεί εκείνος να δείξει έτοιμος να αλλάξει συμπεριφορά και να επανέλθει μετά τα πρόσφατα συμβάντα. Πριν μερικούς μήνες έκανε reshoots, ενώ παράλληλα είναι σχεδόν σίγουρο και το sequel.

Πριν από καιρό είχε αναφέρει το Hollywood Reporter το σενάριο είναι γραμμένο ήδη από τον David Leslie Johnson-McGoldrick, που είναι σχετικός με το είδος μιας και έχει επιμεληθεί το σενάριο για το Aquaman and the Lost Kingdom. Λεπτομέρειες φυσικά δεν υπάρχουν, ωστόσο ανάλογα φυσικά και με την πορεία του Flash θα έχουμε και συνέχεια στο franchise.

Όπως είχαμε αναφέρει, μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει γίνει χαμός με τον Ezra Miller, ωστόσο είχε αποφασιστεί πως δεν θα αντικατασταθεί από τον πρωταγωνιστικό ρόλο από την Warner Bros. στην τρέχουσα ταινία, μιας και κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο ρίσκο αυτή τη στιγμή, καθώς η παραγωγή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Nα θυμήσουμε πως πιο παλιά η εταιρεία προσπάθησε να επιλέξει κάποιον άλλο ηθοποιό για τον ρόλο και γενικά έγιναν απανωτές συσκέψεις, ωστόσο το γεγονός πως είναι σε κάθε σκηνή της ταινίας, αλλά και τα θετικά σχόλια στα πρώτα screenings λειτούργησαν αποτρεπτικά για κάτι τέτοιο. Το βασικότερο θέμα είναι πως θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί εξεζητημένη τεχνολογία, ώστε να “σβηστεί’ και κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον να γίνει.

Ο ηθοποιός είχε μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο ηθοποιός, καθώς κατηγορείται από τους γονείς μιας κοπέλας για χειραγώγηση ανηλίκου. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη στο Standing Rock Sioux Tribal Court και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, ο δικηγόρος και ακτιβιστής Τσέις Άιρον και η παιδίατρος σύζυγός του Σάρα ισχυρίζονται ότι ο ηθοποιός σήμερα 29 ετών, χειραγωγούσε και έλεγχε την κόρη τους Tokata Iron Eyes από τότε που οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Standing Rock Reservation στη Βόρεια Ντακότα το 2016. Λένε ότι ο Miller «απέκτησε άμεση και προφανώς αθώα συμπάθεια» στην Τοκάτα εκείνη την εποχή.

Οι γονείς ισχυρίζονται ότι ο Miller έδωσε στην Τοκάτα αλκοόλ και ναρκωτικά όπως μαριχουάνα και LSD ως έφηβος και επέδειξε «μοτίβο διαφθοράς ανηλίκου». Ο Τσέις και η Σάρα ανέφεραν στα έγγραφα ότι ο Μίλερ, μέσω της οργάνωσης Quiet με την οποία ήταν συνδεδεμένος ο ηθοποιός, προσφέρθηκε να πληρώσει για να φοιτήσει η Τοκάτα νωρίς στο κολέγιο Bard College στο Simon’s Rock στη Μασαχουσέτη, ενώ «αργότερα θα το χρησιμοποιούσε αυτό εναντίον της Τοκάτα για να δημιουργήσει μια αίσθηση χρέους», αναφέρουν οι γονείς στα έγγραφα.

Η Τοκάτα εγκατέλειψε το σχολείο τον Δεκέμβριο. Οι γονείς τους λένε ότι στη συνέχεια ταξίδεψαν στο σπίτι του Μίλερ στο Βερμόντ τον Ιανουάριο, διαπιστώνοντας ότι η Τοκάτα δεν είχε το δίπλωμα οδήγησης, τις τραπεζικές κάρτες ή τα κλειδιά της, εμποδίζοντας την Τοκάτα να φύγει με δική της πρωτοβουλία.

Aπό κει και πέρα, θα δούμε την Sasha Calle ως Supergirl του DCEU που θα κάνει το ντεμπούτο της στην ταινία, η Ισπανίδα Maribel Verdu θα υποδυθεί την μητέρα του πρωταγωνιστή, ενώ ο Ron Livingston τον πατέρα, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και ο Michael Keaton ξανά ως Batman.

H ταινία θα έχει στοιχεία Flashpoint, με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που νομίζουν οι fans, όπως είπε ο Andy Muschietti και θα είναι μια ιστορία με time travel που ο Flash θέλει να σώσει την μητέρα του.

Πίσω από τις κάμερες όπως αναφέραμε θα είναι ο σκηνοθέτης του IT, Andy Muschietti (μετά τις αποχωρήσεις των Seth Grahame-Smith και John Francis Daley, Jonathan Goldstein), ενώ η σεναριογράφος του Bumblebee Christina Hodson θα γράψει την ταινία.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.