To Star Is Born, που σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ πήγε για Oscar και τώρα ξανα ο Bradley Cooper είναι πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης στην ταινία Maestro (που αρχικά είχε τίτλο Bernstein) και είναι με διαφορά ό,τι πιο φιλόδοξο έχει κάνει.
Όπως έχει αναφέρει, είναι με διαφορά το πιο μεγαλόπνοο project που έχει κάνει. Έχει μάλιστα και μια επική σκηνή στον Καθεδρικό Ναό του Εϊλι, έναν από τους πιο επιβλητικούς στον κόσμο, όπου έπαιξαν ζωντανά διευθύνοντάς μια χορωδία 180 ατόμων μαζί με μια ορχήστρα που διαθέτει 74 μέλη.
Η ταινία είναι βιογραφική και η επίσημη σύνοψη αναφέρει: Αυτή η ατρόμητη ιστορία αγάπης παρουσιάζει τη μακροχρόνια σχέση του μαέστρου-συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν και της Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν.
Μαζί με τον Cooper παίζουν οι Πρόκειται για τη νέα ταινία του Cooper μετά το υποψήφιο για Όσκαρ, A Star Is Born όπου και πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο ίδιος, με το σενάριο να το υπογράφει μαζί με τον Josh Singer του βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ, “Spotlight”. Πλάι του θα βρίσκονται επίσης και οι Carey Mulligan, Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Michael Urie, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton, κ.α.
Παραγωγοί είναι οι Steven Spielberg, Martin Scorsese και ο Todd Phillips (συνεργάστηκαν μαζί με τον ηθοποιό ως παραγωγοί και στο Joker), ενώ ο Bradley Cooper εκτός των προαναφερθέντων συνυπογράφει το σενάριο, μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Josh Singer. Μαζί του παίζουν οι Carey Mulligan, Jeremy Strong.
Η παραγωγή έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για να μεταφέρει την ιστορία στην μεγάλη οθόνη από τους κληρονόμους του Bernstein Estate και τα 3 παιδιά του, με τα οποία φτιάχνουν την ιστορία.
Share