Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε sequel για ταινίες (είτε τα περιμένουμε, είτε όχι) και έτσι η διασκεδαστική ταινία Girls Trip, θα έχει σύντομα συνέχεια και επίσημα.
Η ταινία Girls Trip 2 θα έχει τις επιστροφές των Queen Latifah, Regina Hall, Jada Pinkett Smith και Tiffany Haddish στους ρόλους τους, όπως ανακοίνωσε στο Good Morning America ο παραγωγός Will Packer, λέγοντας μάλιστα πως έχει “δρομολογηθεί”.
H υπόθεση για την πρώτη ταινία ήταν η εξής: Τέσσερις φίλες, με φιλία που κρατάει επί μια ζωή, ταξιδεύουν στη Νέα Ορλεάνη για το ετήσιο Essence Festival. Εκεί, οι φιλίες αναζωογονούνται, ατίθασες πλευρές τους ανακαλύπτονται εκ νέου, και αυτά με μπόλικο χορό, ποτό, φασαρίες και ρομάντζα ώστε να κάνουν και τους ντόπιους να κοκκινίζουν από ντροπή.
Η σκηνοθεσία ήταν από τον Malcolm D. Lee, ενώ πρωταγωνίστησαν οι Regina Hall, Tiffany Haddish (στον ρόλο που μας την έκανε γνωστή πλέον), Queen Latifah, Jada Pinkett Smith και αρκετοί ακόμα.
Share