Το History Channel εκτός από τα πολύ καλά του ντοκιμαντέρ, τα τελευταία χρόνια προσφέρει και ωραίες σειρές και έχει ετοιμάσει μια νέα, η οποία σίγουρα θα συζητηθεί και έχει τον τίτλο «Blue Book».
ΌπωDeadline, το δίκτυο παρήγγειλε το «Blue Book», μια νέα δραματική σειρά που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και πιο συγκεκριμένα το φαινόμενο των UFO στις δεκαετίες του 50′ και του 60′.
Η σειρά αναφέρεται στις αληθινές έρευνες που διεξήγαγε η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, κάτω από άκρα μυστικότητα τις δεκαετίες του 50′ και του 60′ γύρω απο το φαινόμενο των UFO, γνωστές και ως ‘Project Blue Book’ στο ευρύ κοινό.
Δημιουργός και σεναριογράφος είναι ο David O’Leary, showrunner είναι ο Sean Jablonski («Suits»), ενώ παραγωγός είναι ο σκηνοθέτης Robert Zemeckis, με πρωταγωνιστή τον Aidan Gillen στον ρόλο του Dr. J. Allen Hynek, έναν ιδιοφυή αστροφυσικό, οικογενειάρχη και σκεπτικιστή γύρω απο την υπόθεση των UFO, που θα στρατολογηθεί στο «Project Blue Book», με καθήκοντα Επιστημονικού Συμβούλου.
– Σε άλλα θέματα:
Share