H σειρά-έκπληξη που ανανεώθηκε για έκτη σεζόν

0
925
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 1]

Tον τελευταίο καιρό έχουμε πολλές ανανεώσεις και ακυρώσεις σειρών και σίγουρα κάποιες από αυτές θεωρούνται έκπληξη η κατάληξη τους. Μια από αυτές είναι και η σειρά Baby Daddy που ανανεώθηκε από το Freeform για έκτη σεζόν.

Η υπόθεση για την σειρά είναι η εξής: O Μπεν στα 20 του χρόνια, γίνεται μπαμπάς όταν μια πρώην φίλη του αφού γέννησε αφήνει το κοριτσάκι στο κατώφλι του γιατί απλά πάει στο Λος Αντζελες ! Ο Μπεν αποφασίζει να μεγαλώσει το μωρό με την βοήθεια της μητέρας του,Μπόνι, του αδελφό του Ντάνι, του καλύτερο του φίλο Tάκερ  και της στενή φίλη του, Ράιλι η οποία είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Μπεν,και μαζί της είναι ερωτευμένος ο Νάνι.

Στην σειρά Baby Daddy πρωταγωνιστούν οι Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Tahj Mowry, Melissa Peterman και Chelsea Kane. Δημιουργός και παραγωγός είναι ο Dan Berendsen.

– Περισσότερα θέματα:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.