H σειρά που θα κάνει ο σκηνοθέτης του Hell Or High Water

0
808
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

Οι σειρές τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει σταθερά ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ολοένα και περισσότερες, με μια καινούργια να δημιουργεί ο σκηνοθέτης του Hell Or High Water.

 

Ο Taylor Sheridan κάνει το Yellowstone μια μίνι σειρά, η οποία εστιάζει στην οικογένεια Dutton και τον πατριάρχη της John Dutton (Costner), που ελέγχει το μεγαλύτερο όμορο ράντζο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο δέχεται συνεχείς επιθέσεις απο αυτούς με τους οποίους συνορεύει, άλλους γαιοκτήμονες, έναν Ινδιάνικο καταυλισμό και το πρώτο Εθνικό Πάρκο της χώρας. Μια έντονη ματιά ενός βίαιου κόσμου, όπου η αρπαγή της γής παράγει δισεκατομμύρια, την ώρα που οι πολιτικοί αγοράζονται και πωλούνται απο τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου και ξυλείας. Εκεί όπου το πόσιμο νερό δηλητηριάζεται απο την άντληση πετρελαίου και οι άλυτοι φόνοι δεν αποτελούν νέα. Ολα αυτά είναι οι συνέπειες του να ζείς στα νέα σύνορα. Είναι τα καλύτερα και χειρότερα της Αμερικής, μέσα απο τα μάτια μιας οικογένειας που αντιπροσωπεύει και τα δυο.

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο όπως είπαμε είναι ο Taylor Sheridan, ενώ πρωταγωνιστούν οι Kevin Costner, Kelly Reilly, Gretchen Mol, Cole Hauser, Wes Bentley, Luke Grimes. Η πρώτη σεζόν έχει δέκα επεισόδια και έχει κάνει πρεμιέρα από τις 20 Ιουνίου.

Δείτε το trailer


Σε άλλα θέματα:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.