H Scarlett Johansson θεωρεί πως υπήρξε υπερ-σεξουαλικοποίηση της Black Widow στο Iron Man 2

0
942
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 1]

Εδώ και καιρό περιμένουμε την ταινία Black Widow που έχει ημερομηνία τις 8 Ιουλίου στην Ελλάδα από την Feelgood Entertainment, ωστόσο η Scarlett Johansson θεωρεί πως υπήρξε υπερ-σεξουαλικοποίηση του χαρακτήρα στο Iron Man 2.

 

Η ηθοποιός ανέφερε στο Collider: «Προφανώς έχουν περάσει 10 χρόνιακαι έχουν γίνει διάφορα πράγματα και έχω μια διαφορετική, πιο εξελιγμένη εικόνα για τον εαυτό μου. Σαν γυναίκα είμαι σε ένα διαφορετική μέρος στην ζωή μου. Και νιώθω πως μερικές φορές συγχωρώ τον εαυτό μου, ως γυναίκα, και άλλες όχι – ίσως όχι τόσο όσο θα ήθελα. Νομίζω πως τον δέχομαι περισσότερο τώρα. Ολα αυτά έχουν σχέση πως απομακρύνθηκα από την υπερ-σεξουαλικοποίηση αυτού του χαρακτήρα και κοιτάζοντας πίσω στα γυρίσματα του “Iron Man 2”, μπορεί να έζησα μερικές υπέροχες στιγμές, αλλά ο χαρακτήρας παρουσιάζονταν ως ένα σεξουαλικό αντικείμενο. Την ανέφεραν ως ένα αντικείμενο ή ως ένα απόκτημα κάποιου, λες και ήταν ένα κομμάτι κρέας. Σε κάποια στιγμή ο Τόνι Σταρκ την αναφέρει ως ένα κομμάτι κρέας και ίσως εκείνη την στιγμή να ακούγονταν ως κομπλιμέντο. Καταλαβαίνεται τι εννοώ; Ισως γιατί σκεφτόμουν διαφορετικά και πίστευα πως άξιζα μόνο τέτοιους είδους σχόλια, όπως αρκετές νέες γυναίκες καταλαβαίνουν οι ίδιες το τι πραγματικά αξίζουν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως. Τώρα οι νέες κοπέλες παίρνουν περισσότερα θετικά μηνύματα, και είναι υπέροχο να είσαι μέρος αυτής της αλλαγής και να μπορείς να βρεθείς στην άλλη πλευρά έχοντας ως μέρος της παλιάς ιστορίας αλλά ταυτόχρονα να έχεις εξελιχθεί. Νομίζω πως είναι υπέροχο.»

Στην ταινία Black Widow εκτός από την Scarlett Johansson που θα έχει φυσικά τον κεντρικό ρόλο, έχουν ανακοινωθεί οι Florence Pugh, David Harbour, Emma Watson, Rachel Weisz, Andre Holland, Ray Winstone, villain είναι ο Taskmaster και θα εμφανιστεί ο Thunderbolt Ross, που υποδύεται ο William Hurt.

Για την ταινία της Black Widow πλέον γνωρίζουμε ότι θα εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του Captain America: Civil War. Σκηνοθέτις είναι Cate Shortland, η οποία είναι πιο γνωστή για την κινηματογραφική προσπάθεια Lore, ενώ σεναριογράφος είναι ο Ned Benson, πιο γνωστός για την τριλογία του The Disappearance of Eleanor Rigby.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.