Oι ταινίες Fast And Furious είναι άκρως επιτυχημένες και είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμα (μιας και θα μας απασχολούν για χρόνια οι ταινίες) και πριν λίγο καιρό είχαμε δει βίντεο από τα γυρίσματα του Fast 8.
Πριν από καιρό υπήρξε η φήμη σχετικά με την παρουσία της Charlize Theron ως main villain, κάτι το οποίο τελικά επισημοποιήθηκε και πλέον η ηθοποιός αναλαμβάνει δουλειά και έχουμε την πρώτη εικόνα της από την ταινία, που είναι εντυπωσιακή.
Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία του F. Gary Gray, με τους χαρακτήρες των Vin Diesel και Dwayne Johnson να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις στην συνέχεια, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Jason Statham, Kurt Russel, Scott Eastwood. Το Fast 8 θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου του 2017.

– Μπορείτε να δείτε σε σχετικά θέματα:
Share