H νέα ταινία του Bong Joon Ho μετά το Parasite είναι ένα θρίλερ φαντασίας με αρκετούς… Robert Pattinson

0
239
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 1 Average: 5]

Η ταινία Parasite, για την οποία σας αναφέραμε και την σχετική άποψη μας αναλυτικά έγραψε ιστορία με 4 Oscar και πλέον ο σκηνοθέτης Bong Joon Ho έτοιμάζει ένα νέο πολύ ενδιαφέρον project.

 

Ο λόγος για την μεταφορά της νουβέλας του Edward Ashton, Mickey7 που περιγράφεται σαν ένα “high-concept cerebral thriller” και θα εστιάζει σε έναν αναλώσιμο υπάλληλο που στάλθηκε για να αποικίσει τον κόσμο του Nifheim και αρνείται να αφήσει τον κλώνου του να πάρει τη θέση του. Η ταινία περιγράφεται ως “συγκινητική, άγρια και αστεία”, ενώ θα έχει μια πολύ καλή ιστορία να πει και εκπλήξεις, με το cast να είναι εξαιρετικό, όπως είπε η ηθοποιός Naomi Ackie, ενώ αποκαλύφθηκε πως θα έχει δυο ή περισσότερους… Robert Pattinson.

Στην παραγωγή θα είναι η Warner Bros., ενώ πρωταγωνιστουν μέχρι στιγμής ο Robert Pattinson και oι Toni Collette, Mark Ruffalo, Steven Yeun, Naomi Ackie. Η ταινία θα προβληθεί τον Μάρτιο του 2024.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.