Ο Nicolas Cage παίζει σε μια νέα εξωφρενική ταινία από τον ανατρεπτικό σπλατερά Σίον Σόνο στο αγγλόφωνο ντεμπούτο με τίτλο «Prisoners of the Ghostland», που θα βγει στις 17 Σεπτεμβρίου.
Ο Nicolas Cage έχει αναφέρει τα εξής για την νέα του προσπάθεια: «Φοράω εφαρμοστά δερμάτινα, ζωσμένος χειροβομβίδες σε διάφορα σημεία του σώματός μου κι αν δεν σώσω την κόρη του κυβερνήτη από τα φαντάσματα θα με ανατινάξουν και δεν μοιάζει με τίποτα που έχω κάνει στο παρελθόν».
Η ταινία εστιάζει σ’ έναν διαβόητο εγκληματία ο οποίος ονομάζεται Ηρωας κι ο οποίος θα αναλάβει να σώσει ένα κορίτσι το οποίο έχει απαχθεί κι εξαφανιστεί σε ένα παράλληλο σύμπαν. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να νικήσει την κατάρα που την κρατά δέσμιό της και να αντιμετωπίσει τους νεκροζώντανους κατοίκους του Ghostland.
Όπως αναφέραμε η σκηνοθεσία είναι από τον Sion Sono, σε σενάριο των Aaron Hendry, Reza Sixo Safai, ενώ εκτός από τον Nicolas Cage, παίζουν και οι Imogen Poots, Sofia Boutella, Ed Skrein, Bill Moseley, Young Dais, Tak Sakaguchi.
Share