Οι σειρές τα τελευταία χρόνια να έχουν αυξηθεί ραγδαία και όπως είναι λογικό με την δημιουργία ολοένα και περισσότερων, ενώ πλέον έχουμε μια πετυχημένη τριλογία από βιβλία που έγινε σειρά και έχει trailer.
Ο λόγος για τα Passage του Justin Cronin, The Twelve και City of Mirrors που θα μεταφερθούν στην μικρή οθόνη και είναι από ένα από τα πολλά υποσχόμενα project των τελευταίων χρόνων και μάλιστα ίσως φέρουν κάτι επαναστατικό σε αυτόν τον τομέα.
Το Passage ξεκινάει με ένα ιό που προκύπτει από κυβερνητική συνωμοσία και φέρνει ένα βίαιο τέλος στον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε. Και ναι, έχει βρικόλακες. Όλο το βάρος για τη σωτηρία του ανθρώπινου γένους πέφτει σε ένα μικρό κορίτσι. Την Amy.
Σκηνοθέτης στο πρώτο επεισόδιο θα είναι ο Matt Reeves, (War For The Planet Of The Apes και The Batman) με το σενάριο να έχει γραφτεί από την Liz Heldens, ενώ ο Riddley Scott είναι στην παραγωγή.
Δείτε το trailer
Σε άλλα θέματα:
- Οι δυο σειρές που ακυρώθηκαν στην πέμπτη σεζόν
- Η πρώτη σεζόν στην σειρά Lord Of The Rings θα εστιάσει στον νεαρό Aragorn
- Γιατί κόπηκε η σειρά Lucifer
- H σειρά που ανακοινώθηκε πως ακυρώνεται αλλά τελικά… συνεχίζεται
- Ανακοινώθηκε το φινάλε για την σειρά Gotham
- Οι 4 σειρές που ακυρώθηκαν από την πρώτη σεζόν
- Κόπηκε η πιο αποτυχημένη κόμικ σειρά από την πρώτη σεζόν
- Οι 15 σειρές που ανακοινώθηκε ότι κόπηκαν
- Ακυρώθηκε πριν αρχίσει το spinoff του Supernatural
- Άσχημα νέα για την σειρά Lucifer
Share