H επιβεβαίωση για το sequel σε μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που έγιναν τελευταία

0
921
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 14 Average: 2.2]

Οι ταινίες του είδους έχουν προσφέρει μερικές πολύ δυνατές στιγμές στους θεατές, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και το Don’t Breathe έκανε πολύ θετική εντύπωση, αποτελώντας με διαφορά μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που έγιναν τελευταία.

 

Έτσι λοιπόν το Don’t Breathe (που κόστισε μόλις $10 εκ. και έβγαλε $152), θα έχει και sequel, με τον Fede Alvarez να έρχεται σε επιβεβαίωση της συνέχειας (και της παρουσίας του ίδιου πίσω από τις κάμερες) με απάντηση σε ένα tweet, ενώ πιο παλιά είχε αναφέρει πως δεν θα είναι σε καμία περίπτωση η ίδια ταινία με τον αριθμό 2 δίπλα.

Τρεις νεαροί διασκεδάζουν με το να εισβάλουν στα γειτονικά τους σπίτια, μια κι ο Άλεξ έχει κλέψει από τον πατέρα του, υπάλληλο στην εταιρία σεκιούριτι της περιοχής, τους κωδικούς των συναγερμών. Τα κλοπιμαία πωλούνται από τον Μόνι σε εξευτελιστική τιμή, αλλά ο τρίτος της παρέας, η Ρόκι, έχει κουραστεί να παίρνει μεγάλα ρίσκα για χαρτζιλίκι. Έτσι, όταν μαθαίνουν ότι σε ένα σπίτι υπάρχει γερό ρευστό, ετοιμάζονται για τη μεγάλη δουλειά. Αφού πληροφορούνται ότι τα διπλανά σπίτια θα είναι άδεια, και ότι ο στόχος τους είναι ένας βετεράνος του στρατού που έχασε τα πάντα στον πόλεμο, μοιάζει για μια εύκολη δουλειά. Αλλά ο βετεράνος, παρότι και τυφλός, αποδεικνύεται δύσκολος στόχος, και η εύκολη δουλειά καταλήγει σε ένα φονικό παιχνίδι γάτας-ποντικού.

Το Don’t Breathe είναι σε σκηνοθεσία του Fede Alvarez (που είχε κάνει το remake του Evil Dead) και πρωταγωνιστούν οι Daniel Zovatto, Jane Levy, Stephen Lang και Dylan Minnette.

 Περισσότερα θέματα θα δείτε:
Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Share

Δείτε ακόμα στο Cineramen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.