Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Cineramen Rebranded Logo

Φανατικοί του κινηματογράφου με αγάπη για κριτικές, αφιερώματα και πρόσφατες ειδήσεις από το χώρο της μεγάλης και της μικρής οθόνης, αλλά και από τον κόσμο των videogames. 🎥🍿👾

ΑρχικήΕιδήσειςH αντίδραση του Sean Penn για το σχόλιο στα Oscar

H αντίδραση του Sean Penn για το σχόλιο στα Oscar

- Advertisement -
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 3 Average: 4.7]

[line]

[dropcap]Φ[/dropcap]αίνεται ότι το αστείο του Sean Penn στα πρόσφατα Oscar δεν πέρασε και τόσο απαρατήρητο. Η ατάκα που είπε ο Penn αστειευόμενος προς τον Alejandro González Iñárritu (με τον οποίο έχει συνεργαστεί παλαιότερα και διατηρούν άριστες σχέσεις) «Ποιος έδωσε σε αυτόν τον μπάσταρδο την πράσινη κάρτα;», δίνοντας του το Όσκαρ Σκηνοθεσίας για το Birdman. O ηθοποιός κατηγορήθηκε για ξενοφοβία (κάτι που δεν στέκει, αν παρατήρήσουμε σχετικές δράσεις και δηλώσεις του παρελθόντος) και προκάλεσε τα σχόλια πολλών, παρά το γεγονός ότι ο Iñárritu το βρήκε ξεκαρδιστικό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δημοσιογράφος Nina Terero του Entertainment Weekly που έγραψε στο Twitter: “Είμαι πολύ σοκαρισμένη, θυμωμένη και αναστατωμένη από το σιχαμένο σχόλιο του Sean Penn. Δεν θα πληρώσω ποτέ για να δω καμία από τις ταινίες του». Αλλά και επώνυμες κριτικές από τη Washington Post και την Guardian που θεώρησαν το «αστείο» του Πεν ρατσιστικό, αλαζονικό και ξενοφοβικό.”

- Advertisement -

Ο Sean Penn έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και απάντησε χαρακτηριστικά για την επίμαχη ατάκα του στα Oscar:

“Με εκπλήσσει πάντα η κατάφωρη βλακεία. Συνεχίζω όμως να ελπίζω. Δεν έχω τίποτα για να απολογηθώ. Στην πραγματικότητα έχω ένα μεγάλο “fuck you” για όποιον είναι τόσο βλάκας ώστε να μην καταλαβαίνει την ειρωνεία όταν βρισκόμαστε σε μια χώρα τόσο ξενοφοβική. Αν τους περνούσε το δικό τους, δεν θα είχαμε σπουδαίους κινηματογραφιστές όπως ο Αλεχάντρο να δουλεύουν σε αυτή τη χώρα. Ευτυχώς τους έχουμε.”

Αυτό είναι το video με το σχόλιο του Sean Penn στα Oscar.

[line]

[author title=”Cineramen” author_id=””]

[share title=”Share” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”true” email=”true”]

[content_band bg_color=”#e4e4e4″ border=”all”] [container] [custom_headline style=”margin: 0;” type=”center” level=”h4″ looks_like=”h4″ accent=”true”]Δείτε ακόμα στο Cineramen[/custom_headline] [/container] [/content_band]

[recent_posts count=”1″ orientation=”horizontal” category=”kritikes”] [recent_posts count=”1″ no_image=”true” orientation=”vertical” category=”trailers” offset=”2″ ]

[recent_posts count=”1″ category=”afierwmata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”themata” no_image=”true”]

[recent_posts count=”1″ category=”eidiseis” no_image=”true”]

- Advertisement -
Νίκος Δρίβας
Νίκος Δρίβαςhttps://www.cineramen.gr
Δημιουργός και συντάκτης του Cineramen αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

- Advertisment -

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

- Advertisment -