Γιατί πολλές φορές τα ονόματα στις αφίσες από ταινίες δεν είναι με την σωστή σειρά

0
4911
Βαθμολόγησε το άρθρο
[Total: 0 Average: 0]

Οι αφίσες από τις εκάστοτε ταινίες είναι χαρακτηριστικές και μάλιστα αποτελούν μεγάλο κομμάτι της προώθησης τους, έτσι ώστε να μείνουν χαραγμένες (με οποιονδήποτε τρόπο) στο μυαλό του θεατή, υπάρχει όμως και κάτι ακόμα.

 

Πολλές από τις αφίσες στις ταινίες δεν έχουν τα ονόματα των πρωταγωνιστών αλφαβητικά, ούτε φυσικά και πάνω από τα πρόσωπα τους, κάτι που ίσως να έχουν δώσει κάποιοι σημασία. Γιατί γίνεται τις περισσότερες φορές αυτό;

Όπως μπορεί να φαντάζει λογικό (και συνηθίζεται περισσότερο στο θέατρο) τα ονόματα των ηθοποιών ποτέ δεν είναι πάνω από τα αντίστοιχα πρόσωπα, μιας και είναι με βάση όχι την δημοτικότητα τους ή την αμοιβή τους.

Έχει συμφωνηθεί από πριν (ανάλογα και με τον εκάστοτε ρόλο) πόσα χρήματα θα πάρει ο καθένας, οπότε καταλαμβάνει και την αντίστοιχη θέση, έστω και αν το πρόσωπο του είναι αλλού. Υπάρχουν και περιπτώσεις που γίνεται αλφαβητικά, αλλά είναι πολύ πιο σπάνια, οπότε η περίπτωση της άνωθεν αφίσας, είναι και χαρακτηριστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.